У Скорпіонів несподівані зміни, а Овнам доведеться піти головами: гороскоп Таро на 17 серпня 2024

Читать на русском
Автор
2025
Гороскоп Таро, чого чекати 17 серпня Новина оновлена 17 серпня 2024, 07:57
Гороскоп Таро, чого чекати 17 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Деяким у цей день краще відпочити та не розв'язувати важливих питань

Щодня у житті кожного відбуваються якісь зміни. Субота не буде винятком. Для когось зі знаків ці зміни стануть ковтком свіжого повітря, а для когось можуть бути неприємними. Загалом у цей день потрібно бути добрішим і все хороше згодом повернеться бумерангом.

Про це стало відомо із розкладу Таро на суботу, 17 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Десятка жезлів

Якщо Вам випала ця карта, найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити, що Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль, щоб досягти поставленої мети.

Телець — Лицар пентаклей

Карта каже, що Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Близнюки — Сімка пентаклей

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, — можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам потрібно було щось інше. Порада карти: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Рак — перевернутий Паж пентаклей

У Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не піддаватися, бо ще переконаєте себе, що проти Вас весь світ.

Лев — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси та не може закінчити нічого розпочатого. У суботу Ви можете бути схильні до імпульсивних та необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого та дати собі відпочити.

Діва — Шістка пентаклей

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що у суботу Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Терези — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Скорпіон — Верховна жриця

У суботу можуть статися зміни, яких Ви не очікуєте, і з високою ймовірністю вони будуть позитивними, — карта радить прислухатися до свого внутрішнього голосу, бути доброчесним та уважним.

Стрілець — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. У суботу Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Козоріг — перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта може говорити про досконалу помилку, яка спричинила безглузде марнування часу, проте також вказує і на те, що важкі часи добігають кінця. На додаток, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Водолій — Трійка пентаклей

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць — цього дня у Вас може добре йти робота, може прийти визнання або статися підвищення. Може вийти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Риби — перевернута Вісімка пентаклей

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але раптом зазнали розчарування у справі. Талант та майстерність залишаються при Вас, але немає бажання більше рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете прогаяти хороші можливості.