Ніколи не поєднуйте ці речі: названо головний антитренд серпня 2024 (фото)

Читати російською
Автор

Не міксуйте ці речі між собою

Мода не стоїть на місці та постійно змінюється. Є певні фасони та кольори, які втрачають свою актуальність. Варто звертати увагу на антитренди, щоб не мати безглуздого вигляду.

Раніше модниці обожнювали поєднувати сукні з квітковими принтами з білими кросівками. Перевага такого образу — у тому, що це зручно та красиво водночас. Однак зараз так ходити — вже не модно, пише The Times.

Принтована сукня, Фото з мережі

Квіткову сукню з білим взуттям одягали скрізь: на роботу, на прогулянку, на відпочинок, у заклад чи кіно. Такий лук мав ніжний і стильний вигляд, тому його можна було побачити на вулицях міст. Його обирали за те, що в ньому поєднувалась краса й практичність.

Квіткова сукня, Фото з мережі

Натомість модні експерти радять поєднувати біле взуття з однотонними сукнями, костюмами або спідницями. У серпні 2024 року краще уникати міксу з квітковим принтом, бо це вже втратило актуальність.

Однотонна біла сукня, Фото з мережі

До того ж краще поєднувати з білим взуттям речі класичних кольорів — білий, чорний, сірий, коричневий. Тоді як від сукні з флористичним мотивом варто відмовитися.

Раніше "Телеграф" писав про трендову сукню на літо 2024 року. Вона має одну пікантну особливість, яка робить образ цікавішим.