Різдво Миколи Чудотворця 2024: потужні молитви про здоров’я і прощення гріхів

Читать на русском
Автор

В цей день дуже важливо молитися

Згідно з церковним юліанським календарем, 11 серпня в Україні відзначається Різдво Миколи Чудотворця. Цього дня віряни багато моляться і просять у Всевишнього здоров’я і прощення гріхів.

Сильні молитви, які треба щиро і з добрими намірами проголошувати, публікує "Телеграф".

Молитва святому Миколаю про здоров'я

Святий Миколай Чудотворець, Спаситель наших заблукалих душ. Звертаємося до тебе зі смиренною проханням в хворобі і немочі. Відсторони від (ім'я) псування і тяжкі недуги. Відпусти (ім'я) всі гріхи, що стали причиною таких тяжких страждань. Прийми каяття хворого і його близьких. Нехай всі хвороби покинуть його тлінне тіло і прибуде незламне здоров'я і благодать. Нехай Господь через тебе почує наше смиренне прохання і не засудить його. Попроси, святителе Миколаю, щоб всі негаразди відпустили і хвороби покинули назавжди. На все твоя воля. Амінь.

Молитва святому Миколаю про прощення гріхів

Миколу Угодниче! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов'ю і поклонінням. Вдяки слова тобі направляю, за життя благополучне молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість сподіваюся та на прощення. За гріхи, за думки, та за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марної. Амінь!

Молитва святому Миколаю про добробут дитини

О добрий наш Пастир і наставник, Христове Миколаю! Почуй слова мої, про рідну мою дитинку, кровиночку мою (ім'я)! Закликаю до допомоги тебе, йому немічному і світу не знаного, допоможи. Не залиш його в гріховному полоні, серед лукавих діянь! Моли про нас Творця нашого, Владику! Щоб житіє раба Божого в чистоті і спокої помислів йшло, щоб щастя і мир з ним в ногу ступали, щоб всі проблеми і негоди стороною обійшли. А ті, що вже трапилися, шкоди не завдали! На твоє клопотання я сподіваюся, на твоє заступництво! Амінь!

Раніше "Телеграф" розповідав, яке церковне свято відзначається 11 серпня за новим стилем. Ми назвали суворі заборони в цей день.