Вони зовсім не поспішають під вінець: ці знаки Зодіаку не створені для весілля

Читать на русском
Автор
655
До вівтаря їх не затягнеш Новина оновлена 09 серпня 2024, 19:24
До вівтаря їх не затягнеш. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Про весілля з ними краще не мріяти

Іноді буває так, що один партнер мріє про казкове весілля, а інший взагалі не думає про цю подію. При цьому не завжди річ у відсутності кохання. Можливо цей партнер належить до одного зі знаків Зодіаку, які за своєю природою не створені для шлюбу.

Як стверджують астрологи, практично неможливо затягнути до вівтаря представників знака Овен, Лев, Діва та Водолій.

Овен

Овен пристрасний, імпульсивний, цікавий та повний енергії. Це сильні особи, які ніколи не бояться приймати виклики у житті. Овни надійні партнери, і вони шукають когось авантюрного та життєрадісного, як і вони самі. Якщо і вдається змусити Овна одружитися, він поставиться до цього серйозно і зберігатиме вірність до кінця.

Лев

Леви енергійні, дружелюбні та активні в будь-якій компанії. Вони дуже емоційні та люблять увагу. Не чекайте, що Лев стане розсудливим. Представники цього знака – типові серцеїди. Але якщо Лев шалено закохається, його обраниці дуже пощастить. Він зробить для коханої все, і навіть одружиться.

Діва

Дівам від природи складно встановлювати довгострокові відносини. Їх легко образити, і вони надмірно чутливі до себе. Якщо чоловіка-Діву вдається умовити одружитися, будьте готові, що в такому стані він довго не протримається.

Водолій

Водолії незалежні, непередбачувані й дуже розумні. Вони не люблять вторгнення в особисте життя і шукають у пару людину, яка надасть їм свободу та простір.

Раніше "Телеграф" розповідав, представників яких знаків Зодіаку вважаються найчарівнішими. Оточуючі від них у захваті.