Леви будуть у гніві, а Стрільцям не час відпочивати: гороскоп Таро на 10 серпня 2024

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 серпня 2024, 08:04

День буде особливим для деяких знаків

Субота, 10 серпня, для багатьох знаків виявиться непоганим днем. Хтось перебуватиме в романтичному настрої, а хтось потішиться успішним завершенням якогось важливого етапу. Одночасно деякі знаки будуть зайняті пошуком виходу зі складних ситуацій.

Про це говорять карти Таро у розкладі на суботу, 10 серпня 2024 року. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом Ваше життя можуть змінитись. Зміни можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Телець – перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Близнюки — Королева кубків

Це чуттєва, вразлива та емоційна королева, яка цінує спокій, домашній затишок та своїх близьких. Іноді вона може надто близько до серця сприймати навколишній світ і страждати від цього. Тому порада Вам від карти – присвятіть суботу близьким, бережіть свої нерви та займіться творчістю.

Рак — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, радість, духовне оновлення та переродження, нові повороти в житті — головне вірте в себе. А якщо Ви з кимось у сварці, то вважайте цю карту за знак, що настав час миритися.

Лев — перевернута Імператриця

Карта каже, що у Вашому житті може настати якийсь застій, виникнути гнів, жадібність, депресивний настрій та ревнощі. Це може вплинути на Ваші стосунки з близькими, тому побережіть їх.

Діва — Ієрофант

Ви безперечно досягли успіхів, проте не варто задаватися або зупинятися на досягнутому і бути надмірно самовпевненим. Прислухайтеся до порад. Вони можуть допомогти знайти рішення з питання, що Вас хвилює.

Терези — Лицар кубків

Цей лицар обіцяє романтичний настрій. Присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. Цього дня стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.

Скорпіон — Вісімка мечів

У суботу Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчуватимете в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Стрілець — Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. У суботу Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Козоріг — перевернута Десятка кубків

Скоро ви можете відчути, що все падає з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти. Порада карти – відпочиньте від усього і дайте собі зібратися з силами.

Водолій — перевернута Четвірка жезлів

Ця карта ще називається "Владика завершеної роботи" і в обох положеннях вона має лише позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство й успішне завершення задуманого.

Риби — Сімка мечів

Ця карта попереджає, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри й краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.