Неймовірне поєднання: приготуйте розсипчасте печиво на основі томатного соку

Читать на русском
Автор
Смачне та розсипчасте печиво
Смачне та розсипчасте печиво. Фото ideogram.ai

Близькі здивуються такому поєднанню

Поєднання деяких інгредієнтів у стравах спершу може дивувати, але потім воно вражає своїм неймовірним смаком. Так, досить дивним може здатися приготування печива на основі томатного соку, але саме таке поєднання робить випічку розсипчастою та ароматною.

Цей рецепт був популярний у 90-х — печиво виходить бюджетним та пісним. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Все, що я люблю".

Як приготувати печиво на основі томатного соку

Інгредієнти:

  • 250 мл (1 склянка) томатного соку;
  • 1 чайна ложка без гірки соди;
  • 70 г цукру;
  • 50 мл рафінованої соняшникової олії;
  • 650 г просіяного пшеничного борошна;

Спосіб приготування:

  1. До склянки томатного соку додати соду і перемішати, за необхідності посолити.
  2. Додати цукор та перемішати до розчинення.
  3. Додати олію і перемішати до об'єднання інгредієнтів.
  4. Просіяне пшеничне борошно додавати частинами і замісити тісто. Щоб тісто не липло до рук додати олію.
  5. Розкотити тісто, вирізати печиво.
  6. Викласти печиво на деко, застелене пергаментом.
  7. Випікати у печиво у розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати ніжні та смачні оладки. Вони стануть улюбленим сніданком навіть після посту.