З Яблучним Спасом 2024! Барвисті привітання у листівках та картинках для рідних і близьких

Читать на русском
Автор
619
Яскраві привітання у листівках з Яблучним Спасом 6 серпня Новина оновлена 06 серпня 2024, 07:42
Яскраві привітання у листівках з Яблучним Спасом 6 серпня. Фото Телеграф

Не забудьте надіслати рідним красиву картинку у це світле свято

У 2024 році православні віряни та греко-католики Яблучний Спас відзначають сьогодні, 6 серпня за новим стилем. Раніше це свято випадало на 19 серпня. Воно має глибокі корені у нашій культурі та традиціях, і несе в собі особливу духовну значущість. Тому дуже важливо привітати близьких у цей день.

Яблучний Спас відзначається на честь Преображення Господнього, коли Ісус Христос явив своїм учням свою божественну славу на горі Фавор. Це свято символізує перемогу добра над злом та світла над темрявою. У цей день віряни йдуть до церкви, де відбувається освячення плодів нового врожаю – яблук, груш, винограду та інших фруктів.

Свято Яблучного Спаса також символізує кінець літа та початок осіннього збору врожаю. У цей день родини збираються разом за святковим столом, щоб розділити освячені плоди та мед. Вважається, що цей день приносить здоров'я, добробут та гармонію у дім.

"Телеграф" зібрав для вас яскраві привітання у листівках та картинках, щоб ви могли підняти своїх близьких з цим світлим святом і підняти їм настрій в такі темні часи.

Листівки для вайбер з Яблучним Спасом 2024
Листівки для вайбер з Яблучним Спасом 2024
Вітання Яблучний Спас 2024
Вітання Яблучний Спас 2024
Картинки Яблучний Спас
Картинки Яблучний Спас
Листівки з Яблучним Спасом
Листівки з Яблучним Спасом
Вітання з Яблуневим Спасом родичам
Вітання з Яблуневим Спасом родичам

Раніше "Телеграф" ділився листівками з Яблучним Спасом 2024. Ми зібрали для вас найкращі картинки, щоб ви могли надіслати їх своїм рідним і привітати зі святом.