У Тельців все піде не за планом, а на Дів чекає успіху: гороскоп Таро на 5 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1064
Гороскоп Таро, чого чекати 5 серпня Новина оновлена 05 серпня 2024, 11:10
Гороскоп Таро, чого чекати 5 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Початок нового тижня не для всіх буде вдалим

Після вихідних деяким доведеться одразу взятися за розв'язання проблем, які можуть виникнути раптово. Також у понеділок варто звернути увагу на своїх близьких та зробити все можливе, щоб не завдати їм шкоди.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на понеділок, 5 серпня.

Овен — перевернута Королева жезлів

Карта попереджає, що на початку тижня Ви можете бути схильні до імпульсних непродуманих вчинків та конфліктів. У відносинах можуть виявитися ревнощі та марнославство. Оберігайте своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Телець — перевернута П’ятірка мечів

Друга назва карти — Владика поразки. Вона попереджає, що у понеділок у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. 5 серпня відкладіть усі важливі справи.

Близнюки — Шістка пентаклей

Ця карта також відома як Щедрість. Вона каже, що у понеділок Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує. Добро повернеться до Вас добром.

Рак — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що у понеділок Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть початок тижня з близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все буде сприятливим для Вас.

Лев — перевернена Шістка кубків

Ця карта попереджає, що 5 серпня Ви можете зіткнутися із серйозними змінами. Будьте до них готові, відпустіть минулі образи та тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Діва — Двійка жезлів

З цією картою у вас може вийти реалізувати все задумане, і ваші дії принесуть успіх. Але уникайте занадто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Терези — Двійка пентаклей

Ця карта ще називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в понеділок це може хоч трохи, але змінитись.

Скорпіон — Самітник

Карта пропонує дослухатися до свого внутрішнього голосу в понеділок. Вона вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою за колишню. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює Вас.

Стрілець — перевернута Імператриця

У Вашому житті може настати якийсь застій, виникнути гнів, жадібність, депресивний настрій та ревнощі. Це може вплинути на Ваші стосунки з близькими, тому побережіть їх.

Козоріг — Трійка мечів

Друга назва карти — Владика печалі. У понеділок чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Водолій — Колісниця

Швидше за все, на початку тижня Ваш розум переважатиме емоції. Тому цей день стане дуже вдалим для розв'язання важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.

Риби — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.