На Тельців чекають зміни, а Дівам потрібно провести час із близькими: гороскоп Таро на 3 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1260
Гороскоп Таро, чого чекати 3 серпня
Гороскоп Таро, чого чекати 3 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде неоднозначним

Перша субота серпня виявиться для деяких непростою. У цей день хтось зіштовхнеться з перешкодами, у когось не виправдаються надії. У той же час на когось чекають приємні знайомства та прибуток.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 3 серпня 2024 року.

Овен — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий день видасться на професійному фронті.

Телець — перевернута Шістка кубків

У суботу Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи і тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Близнюки — П’ятірка кубків

Ця карта вказує на те, що Ви в печалі через якісь втрати, проте відвернулися від того доброго, що у Вас є, просто не помічаєте позитиву. Подумайте, на що вам може натякати ця карта.

Рак — перевернуте Правосуддя

У цей день удача гратиме проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат Вам не сподобається.

Лев — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Діва — Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада карти: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Терези — Шестірка жезлів

Ще ця карта називається Владикою тріумфу, і вона обіцяє успіх, грошові надходження, позитивний результат роботи, виграш.

Скорпіон — перевернутий Лицар жезлів

Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах. Також карта може попереджати про скасування або затримку подорожі. Цього дня ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Стрілець — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує на крах планів та бездіяльність. Можливо, Вам складно впоратися з поточним становищем, і Ви ніяк не можете підлаштувати життя під нові реалії, не впевнені в собі, тому не можете зрушити далі.

Козоріг — Сімка кубків

Ви можете зануритися в ілюзіях і зробити неправильний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Водолій — перевернутий Туз мечів

У своєму звичайному положенні карта пророкує тріумф і перемогу, але в перевернутому вигляді її сенс змінюється на зворотний, меч з переможного стає пронизливим. Вона попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також карта може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Риби — перевернутий Маг

Це карта непослідовності та безладдя. Вона вказує, що або у Вас буде хаос у думках і Ви можете серйозно замислитися над якимось аморальним вчинком, або у Вашому житті з’явиться неприємна особистість, якій не можна довіряти.