З Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України! Яскраві листівки та картинки для привітання захисників

Читать на русском
Автор
626
Привітання з Днем ССО ЗСУ 2024
Привітання з Днем ССО ЗСУ 2024. Фото ВРУ

Привітайте наших захисників із важливим святом

29 липня Україна відзначає День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Це свято вшановує мужність, професіоналізм та самовідданість бійців, які виконують найскладніші і найнебезпечніші завдання задля захисту нашої країни. У цей день ми висловлюємо свою вдячність і повагу до всіх, хто служить у Силах спеціальних операцій (ССО) та захищає нашу свободу і незалежність.

Це професійне свято українських військових, які боронять Україну на сході з 2014 року — від початку російсько-української війни. День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України був встановлений указом Президента України у 2016 році. Дата 29 липня обрана невипадково: саме цього дня у 1957 році було створено 9-те окреме управління спеціального призначення Головного розвідувального управління Міністерства оборони СРСР, яке стало основою для формування сучасних ССО.

"Телеграф" підготував для вас барвисті привітання у листівках, щоб ви могли порадувати знайомих захисників, які боронять Україну і борються за її свободу та незалежність. Надішліть яскраву картинку і покажіть, як ви цінуєте та шануєте всіх, хто наближає нас до перемоги.

Листівки з Днем сил спеціальних операцій Збройних сил України
Як привітати колегу з Днем ССО ЗСУ
Привітання з Днем ССО ЗСУ 2024
Картинки з днем ССО ЗСУ 29 липня
Листівки з Днем ССО ЗСУ

Раніше "Телеграф" розповідав, коли у світі відзначають День дружби. Привітайте в цей день друзів і проведіть з ними час.