Гороскоп Таро на серпень 2024: Терезів чекає гармонія, а Овнів — зрив планів

Читати російською
Автор

Місяць обіцяє бути цікавим

Останній місяць літа 2024 року деяким може принести кризу самооцінки, зраду та втрати, однак у багатьох інших цей час навпаки буде чудовим для вирішення проблем та досягнення цілей.

На це вказують карти Таро, які випали на серпень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Десятка мечів

Ще ця карта називається Владикою великої загибелі. Зазвичай ця карта означає, що бій програно, ситуацію не виправити, а плани накрилися мідним тазом. Однак не обов’язково, що це стане трагедією для вас, можливо, таким чином настав початок нового етапу в житті.

Телець — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, і через це постійно метушиться, але не може жодну справу довести до пуття. У серпні ви можете бути схильні до імпульсивних та необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого та дати собі перепочити.

Близнюки — Лицар мечів

Цей Лицар сповнений сил і амбіцій, щоб досягати всього бажаного. У серпні на вас можуть чекати раптові, несподівані події і може бути навіть конфлікт, але, якщо ви діятимете рішуче і холоднокровно, то з усім впораєтеся.

Рак — перевернуте Правосуддя

Найближчим часом удача гратиме проти вас, і ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки — результат буде не на вашу користь.

Лев — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. Вона в обох положеннях попереджає про смуток і втрати, але перевернутою вказує, що удар буде не таким уже й сильним для вас. Можливо, трапиться щось погане, до чого ви вже були готові, або що не так важливо для вас.

Діва — перевернуте Сонце

Сонце завжди пророкує тільки гарне. Перевернутим воно попереджає, що на шляху до вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте ви зможете їх подолати

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Скорпіон — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Стрілець — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, проте перевернутою каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Козоріг — Самітник

У серпні ви можете бути ніби відсторонені від усіх, але у спокої та мирі з собою. Крім того, ваша інтуїція буде дуже сильною, і якісь відповіді можуть прийти з боку у вигляді порад оточуючих.

Водолій — перевернута Зірка

Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та нагрянути депресивний настрій. Можете заздалегідь спланувати щось для підняття настрою — подорож у інше місто, записатися на курси або подумати про нове хобі.

Риби — Туз пентаклів

Ваша праця принесе результат і старання окупляться. Вже найближчим часом ця карта обіцяє вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.