У Тельців виповняться бажання, а Терезам настав час зайнятися собою: гороскоп Таро на 27 липня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 27 липня
Гороскоп Таро, на що чекати 27 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, на що чекати всім знакам Зодіаку в суботу

Субота, 27 липня, виявиться сприятливим днем для багатьох. Цього дня вдасться реалізувати свої плани та бажання. Водночас для деяких знаків це буде важкий день із несподіваними перешкодами та можливо навіть із грошовими втратами.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 27 липня 2024 року.

Овен — Четвірка пентаклів

Ви зможете помітно просунутися на шляху до матеріального добробуту та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок. Однак будьте обережні, щоб не зациклитись на матеріальному.

Телець — Колісниця

Схоже, вам час внести зміни до свого життя. Якщо думаєте про відпустку, переїзд чи нову роботу, то Всесвіт вже дає вам зелене світло! Колісниця принесе магію виконання заповітних мрій. Нові місця стимулюватимуть вас розширювати свої горизонти ще більше.

Близнюки — Помірність

Ця карта вказує, що обставини зійдуться сприятливим для Вас чином і Ви зможете реалізувати давно задумане. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Рак — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що у суботу Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти та зазнати якоїсь невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Лев — перевернута Десятка жезлів

Якщо Вам випала ця карта, найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити, що для досягнення поставленої мети Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Діва — перевернута Шістка пентаклей

Найближчим часом у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Терези — перевернута П’ятірка жезлів

Ви можете знайти новий вдалий вихід із неприємної ситуації. Старий конфлікт може вирішитися на користь миру та гармонії. Також для Вас настав чудовий час, щоб зайнятися спортом та змінювати старі звички.

Скорпіон — П’ятірка пентаклей

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Стрілець — Паж мечів

У цей день Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Козоріг — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків спинку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що вас цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж ви не готові знати про нього.

Водолій — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що наприкінці тижня у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Риби — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть відбутись зміни. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку мають кращу інтуїцію.