Овнам доведеться різко змінювати плани, а Риби близькі до успіху: гороскоп Таро на 26 липня 2024

Читать на русском
Автор
983
Гороскоп Таро, на що чекати 26 липня Новина оновлена 25 липня 2024, 21:04
Гороскоп Таро, на що чекати 26 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, чого чекати всім знакам Зодіаку у п’ятницю

Останній робочий день цього тижня виявиться не найкращим для ухвалення важливих рішень. Тому деяким знакам Зодіаку рекомендується бути уважнішими й нікуди не поспішати, а комусь зовсім нічого не робити.

"Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 26 липня 2024 року.

Овен — Блазень

Цього дня Вам, можливо, доведеться різко змінити плани та зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Наважуйтеся, при цьому слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.

Телець — перевернутий самітник

Карта в перевернутому положенні каже, що хтось або щось може турбувати ваш спокій, ви схильні сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Близнюки — Сімка мечів

Ця карта попереджає, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не будьте наївними та надто довірливими. Ухвалення важливих рішень краще відкласти. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Рак — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Постарайтеся не посваритися з близькими.

Лев — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У перевернутому вигляді попереджає про неприємності, але удар буде не таким уже й сильним. Можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Діва — Сімка жезлів

Карта каже, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Терези — перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте у перевернутому положенні вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем й забутись. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Скорпіон — перевернута Вісімка мечів

Можливо, ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Стрілець — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Козоріг — перевернута Шістка пентаклей

Найближчим часом у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Водолій — перевернута Смерть

Зазвичай ця карта говорить про оновлення та початок нового етапу. Однак перевернута Смерть — провісник глухого кута і застою. Дозвольте собі не діяти, Вам це потрібно.

Риби — перевернутий Мир

У цьому положенні карта каже, що Ви близькі до успіху, але з якихось причин повна перемога поки що не настане.