Будете виглядати набагато молодше: три стильні стрижки для жінок за 60 (фото)

Читать на русском
Автор
782
Модні стрижки для жінок за 60 Новина оновлена 25 липня 2024, 15:00
Модні стрижки для жінок за 60. Фото Freepik

Такі стрижки надають об’єм та освіжать look

Стрижка здатна як освіжити зовнішній вигляд, так і кардинально змінити образ, надаючи йому сучасність і елегантність. Для жінок за 60 правильно підібрана зачіска може стати новим джерелом впевненості.

У матеріалі The Hairstyleedit стилісти назвали три модні стрижки, на які слід звернути увагу жінкам. З їх допомогою ви виглядатимете набагато молодше.

Які стрижки підійдуть жінкам за 60

Класичний боб

Це універсальна стрижка, яка ідеально підходить для жінок за 60. Стрижка має чіткі лінії та симетрію, яка створює акуратний та елегантний вигляд. Така зачіска допомагає візуально коригувати контури обличчя, надаючи йому молодшого і доглянутого вигляду.

Жіночі стрижки
Модні ідеї стрижок для жінок за 60

Подовжений багатошаровий піксі

Ця стрижка надає свіжого та молодіжного вигляду. Вона допомагає приховати ознаки старіння, такі як тонке волосся та втрата об’єму. Стрижка легко укладається та вимагає мінімального часу для догляду. Такий варіант – чудовий вибір для жінок за 60.

Жіночі стрижки
Стильні стрижки для жінок за 60

Великі локони середньої довжини

Стильна та елегантна зачіска, завдяки великим кучерям вона надає об’єм і текстуру, що важливо для жінок з тонким або рідким волоссям. Локони також допомагають пом’якшити лінії обличчя. Щобільше, така зачіска легко адаптується до будь-яких змін у стилі.

Жіночі стрижки
Стильні стрижки для жінок за 60

Раніше "Телеграф" розповідав про актуальні стрижки на літо 2024 року. Є кілька цікавих ідей, які варті вашої уваги.