День ангела Анни: барвисті листівки та картинки для привітання

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 серпня 2024, 07:40

Нагадайте Аннам, що у них сьогодні іменини

Цього дня за старим стилем свій День ангела відзначають жінки на ім’я Анна. У церковному календарі 7 серпня раніше відзначали Успіння святої Анни, однак за новоюліанським календарем день Анни тепер святкують 25 липня.

Відомо, що ім’я Анна має давньоєврейське походження і в перекладі означає "милостива", "миловидна", "граціозна". Це одне із найпоширеніших імен у світі.

Жінки на ім’я Анна — спокійні та врівноважені, вони точно знають, чого хочуть від життя та відрізняються цілеспрямованістю. Вони вміють раціонально і без зайвої метушні вирішувати проблеми, не бояться брати на себе відповідальність і завжди готові допомогти.

Анни завжди ретельно і з головою підходять до вибору супутника життя і не витрачають свого часу на безперспективних чоловіків. Вони терплячі і дбайливі у відносинах, оточують коханого теплотою і ласкою, завжди вірні і надійні.

У День ангела привітайте знайомих та близьких жінок з ім’ям Анна зі святом. "Телеграф" підготував яскраві картинки та листівки, щоб ви могли відправити Анютам у соцмережах та месенджерах.

Колаж "Телеграф"

Нагадаємо, деякі церковні свята зміщені на 13 днів. Раніше ми писали, коли за новоюліанським календарем відзначаються всі три Спаси в Україні.