Додайте блиску на манікюр: ідеї неординарних дизайнів для літа 2024 (фото)

Читати російською
Автор

Зберігайте ці ідеї собі в закладки

Літо – це час для сміливих експериментів та неординарних рішень у манікюрі. Використовуйте яскраві кольори, грайте з текстурами, додайте блиск та індивідуальні акценти, щоб створити унікальний та стильний манікюр, який підкреслить вашу особистість.

"Телеграф" зібрав для вас ненудні варіанти манікюру на літо. Оберіть той, який найбільше вам сподобався.

Манікюр на серпень 2024

Цього літа варто обирати сміливі не неординарні дизайни. Поєднуйте різні кольори і не бійтеся експериментувати. Цьогоріч в моді рожевий колір та квіткові мотиви. Тому можна спробувати скомбінувати ці два тренди. Оскільки френч завжди актуальний, цього літа варто зробити його у яскравому кольорі.

Фото: pinterest /Pinterest
Фото: pinterest /Pinterest

Використовуйте прості лінії, точки або невеликі малюнки, додаючи акценти на одному або двох нігтях. При цьому поєднувати їх можна з яскравими кольорами. Фруктові мотиви, такі як кавуни, ананаси, полуниця чи лимони, додадуть вашому манікюру грайливого настрою. Спробуйте комбінації різних форм та кольорів, використовуючи стрічки або трафарети для досягнення ідеально рівних ліній.

Фото: pinterest /Pinterest
Фото: pinterest /Pinterest
Фото: pinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які відтінки манікюру в тренді цього літа. Нігтики з такими кольорами виглядатимуть стильно та сучасно.