Три трендові відтінки манікюру, щоб стати найстильнішою (фото)

Читать на русском
Автор
Названо три трендові відтінки манікюру Новина оновлена 23 липня 2024, 22:43
Названо три трендові відтінки манікюру. Фото Freepik

Манікюр — це важлива складова будь-якого образу

За допомогою манікюру можна не лише підкреслити свій образ, а й виразити індивідуальність та настрій. Існує безліч дизайнів, але стилісти рекомендують звернути увагу на три популярні відтінки, які особливо актуальні цього сезону.

У матеріалі Mamamia експерти назвали кольори, на які варто звернути увагу модницям. Нігтики з такими відтінками виглядатимуть стильно та сучасно.

Які кольори манікюру зараз модні

Шоколадний

Такі відтінки мають багату і насичену палітру, яка надає нігтям теплий і глибокий вигляд. Вони добре поєднуються з різними тонами шкіри та роблять руки більш доглянутими. Шоколадні кольори легко адаптуються до різних стилів та випадків. Вони підходять як для повсякденного образу, так і для більш формальних заходів.

Шоколадний манікюр
Шоколадний манікюр
Шоколадний манікюр
Ідеї шоколадного манікюру

Червоний

Цей колір завжди популярний завдяки своїй універсальності та здатності моментально привертати увагу, надаючи образу сміливість та впевненість. Цей класичний відтінок уособлює пристрасть, енергійність та елегантність, роблячи його ідеальним вибором для будь-якого випадку – від повсякденного носіння до урочистих заходів.

Червоний манікюр
Ідеї модного манікюру 2024
Червоний манікюр
Літній манікюр 2024

Глянсовий французький манікюр

Такий дизайн є оновленням класичного французького манікюру, поєднуючи його з актуальними модними тенденціями. Він поєднує в собі класичну витонченість та сучасний блиск, що робить його особливо привабливим та унікальним.

Французький манікюр
Стильний манікюр на літо
Французький манікюр
Як зробити французький манікюр

Раніше ми писали про головні антитренди манікюру. Влітку 2024 року такі дизайни зовсім не доречні.