Сяйте цього літа: які зачіски для короткого волосся в тренді (фото)

Читати російською
Автор

Такі зачіски підкреслять вашу інтивідуальність

Літо 2024 пропонує свіжі та красиві тренди на зачіски не лише для довгого, а й для короткого волосся. Новий сезон подарував можливість експериментувати з різними стилями, кольорами та текстурами. Підібравши правильну зачіску до особливостей обличчя і стилю, зможете підкреслити природну красу і додати свіжості.

Оберіть для себе ту зачіску, яка прикрашатиме вашу індивідуальність і не буде підкреслювати недоліки. Про це повідомляє "Телеграф".

Класичний боб

Класичний боб залишається одним із найпопулярніших варіантів для короткого волосся. Ця зачіска додає елегантності та сучасності вашому вигляду. У 2024 році актуальними будуть як прямі, так і трохи завиті варіанти бобу. Виберіть довжину до підборіддя або трохи нижче для створення стильного і витонченого образу.

Фото: pinterest /Pinterest

Піксі-кат

Піксі-кат – це сміливий і стильний вибір для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність. У 2024 році популярними будуть як класичні короткі піксі, так і більш подовжені варіанти з довшим чубчиком. Для додаткового об’єму використовуйте текстурні спреї та муси.

Фото: instagram.com/lidalee_official /instagram.com/lidalee_official

Ефект мокрого волосся

Ефект мокрого волосся – це тренд, який повертається цього літа. Така зачіска створює враження свіжості і легкості, ніби ви щойно вийшли з води. Використовуйте гелі та спреї для створення ефекту мокрого волосся. Цей стиль виглядає дуже модно і підходить для вечірок і пляжного відпочинку.

Фото: pinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски вийшли з моди цього літа. Ми зібрали для вас головні антитренди.