Двічі в одну річку не ввійдеш: ознаки того, що з колишнім стосунків більше не буде

Читать на русском
Автор
699
Такі дії свідчать про закінчення стосунків
Такі дії свідчать про закінчення стосунків. Фото pixabay.com

Розбиту вазу склеїти неможливо

Стосунки не можуть існувати самі по собі — над ними потрібно постійно працювати. Задачкою з зірочкою є стосунки на відстані, які, однак, можна зберегти та зміцнити.

Проте, якщо люди все ж приймають рішення розійтися, це, частіше за все, є тривожним дзвіночком та знову їх відновити буде нелегко. Як зрозуміти, що стосунки вичерпали себе розповідають на порталі "pinkvilla".

Як зрозуміти, що стосунки точно закінчилися

У нього з'явилася інша

Якщо ваш колишній почав зустрічатися з іншою людиною або проявляти до когось інтерес, це чітка ознака того, що він не планує повертатися до вас. Публікація фотографій з новою дівчиною або відвертий флірт з іншими демонструють, що він вкладає свої емоції в нові знайомства.

Він уникає розмов про стосунки

Коли ваш колишній починає відчувати незручність під час розмов про минулі стосунки і старанно уникає їх обговорення, це може бути знаком того, що він прагне дистанціюватися від цього періоду свого життя.

Він не докладає зусиль, щоб підтримувати контакт

Якщо ваш колишній не ініціює спілкування і відповідає без ентузіазму, коли ви до нього звертаєтеся, це ознака того, що він не зацікавлений у відновленні стосунків. Це може виражатися в коротких відповідях, тривалих затримках у спілкуванні або повному ігноруванні ваших повідомлень.

Він буквально видаляє вас з життя

Якщо ваш колишній робить усе можливе, щоб стерти нагадування про ваші стосунки – видаляє фотографії, повертає подарунки або уникає місць, важливих для вас обох, – це вказує на його прагнення створити дистанцію і продовжити життя без вас.

Він чітко каже про свої наміри

Якщо ваш колишній чітко говориться про те, що майбутнього між вами немає, як бажання помиритися, важливо поводити себе гідно та не принижуватися, а також поважати його вибір. Ігнорування цих слів може призвести до подальшого душевного болю та непорозуміння.

Він став емоційно недоступним

Якщо ваш колишній постійно замикається в собі або уникає розмов про почуття, близькість чи вразливість, це свідчить про його неготовність до відновлення стосунків на глибокому рівні. Емоційна недоступність може проявлятися у небажанні ділитися особистими переживаннями або униканні емоційних розмов.

Раніше ми писали, як пожвавити стосунки. Поверніть романтику у своє життя.