Таропрогноз на 23 липня 2024 року: виберіть карту і дізнайтесь, що на вас чекає у вівторок

Читати російською
Автор

Розповідаємо, яким буде вівторок

Вівторок, 23 липня, принесе зміни. Для когось це будуть нові знайомства, а в когось виникнуть складнощі. У будь-якому випадку варто зберігати спокій, прислухатися до себе та бути готовим до будь-яких поворотів долі.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на 23 липня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме вам, виберіть одну з карт на фото:

Telegraf

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Трійка кубків, Королева кубків, перевернена Шістка кубків /Telegraf

Перевернута Трійка жезлів

У перевернутому положенні карта віщує якісь складності, невпевненість. Можливо, задумані плани не будуть реалізовані, а з колегами на роботі виникне непорозуміння. Намагайтеся заспокоїтися і не хапатися за все одразу. Мине час і у вас вдасться виправити ситуацію.

Королева кубків

Ця карта віщує, що вівторок буде в цілому радісним днем, насиченим приємним спілкуванням. Можливе й нове знайомство. Водночас карта попереджає про необхідність прислухатися до інтуїції й не змінювати своїх принципів.

Перевернута Шістка кубків

Не виключено, що у вівторок на вас чекають зміни. Будьте до них готові, відпустіть минулі образи та тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Раніше "Телеграф" розповідав, з якими зі знаків Зодіаку важко дружити. Знайти з ними спільну мову може не кожен.