З іменинами, Маріє! Барвисті вітання у листівках та прозі

Читать на русском
Автор
Привітайте Марій сьогодні зі святом
Привітайте Марій сьогодні зі святом. Фото Колаж "Телеграфу"

День Марії відзначається кілька разів на рік

У понеділок, 22 липня, свої іменини відзначають володарки прекрасного імені Марія на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини. Не забудьте привітати їх зі святом та побажати міцного здоров’я!

Ім’я "Марія" має давньоєврейське походження і перекладається як "гірка" або "бажана", "кохана" залежно від інтерпретації. Воно стало популярним у багатьох культурах та мовах завдяки біблійним традиціям, особливо у зв’язку з Дівою Марією, матір’ю Ісуса Христа.

Жінки з ім’ям Марія часто характеризуються як дбайливі, співчутливі та чутливі. Вони мають природну здатність бути терплячими й розуміючими, що робить їх відмінними друзями та партнерами. Марії зазвичай мають сильне внутрішнє почуття справедливості та прагнення допомагати іншим.

"Телеграф" підготував добірку гарних листівок та теплих привітань, щоб ви могли надіслати їх близькій людині та підняти настрій. Привітайте свою Марію з Днем ангела та побажайте миру, щастя та добробуту!

З Днем ангела, Маріє!
Листівки з іменинами Марії

З Днем ангела вітаю, Маріє! Нехай його крило буде щитом справжнім від бід і негараздів, щоб міцним був захист, а щастю завжди знаходилося місце. Я бажаю, щоб небо над головою твоєю завжди було чистим і сонячним.

Вітання з іменинами Марії
З Днем ангела, Марія 2024

Дорога Маріє, від щирого серця тебе вітаю! Хочу побажати веселих сюрпризів і приємних несподіванок у житті, чудового настрою і чудового самопочуття, впевненості в собі і квітучої краси, вічного кохання і справжнього щастя!

Як привітати з Днем ангела Марію
Картинки-вітання з іменинами Марії

Маріє, вітаю з Днем ангела! Бажаю завжди відчувати себе окриленою, щасливою, наповненою, успішною, життєрадісною і неймовірною. Живи в достатку, в любові, в світлих сонячних днях і радій кожному новому дню!

Листівки-вітання з Днем Марії
Вітання з Днем ангела Марії

Від щирого серця вітаю тебе, мила Марія, з Днем ангела — твоїм днем. Нехай Бог пошле тобі багато міцного здоров'я, цілий вагон радості і щастя, і, звичайно ж, нехай тебе на життєвому шляху завжди супроводжує удача. Вітаю зі святом, люба!

"Телеграф" писав раніше, коли 2024 року в Україні відзначатиметься Медовий Спас. Торік Православна церква України (ПЦУ) перейшла на новий календар, тож дати більшості свят змістилися.