Скорпіони отримають другий шанс, а Ракам треба прислухатися до серця: гороскоп Таро на 22 липня 2024

Читать на русском
Автор
837
Гороскоп Таро, на що чекати 22 липня
Гороскоп Таро, на що чекати 22 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, до чого готуватись всім знакам Зодіаку

Початок нового тижня, понеділок, 22 липня, стане нелегким для деяких знаків Зодіаку. Комусь доведеться зустрітися з неприємним минулим, а хтось постане перед важливим вибором. Але будуть і ті, хто почує приємні новини та можливо отримає освідчення в коханні.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 22 липня 2024 року.

Овен — перевернутий самітник

Найближчим часом хтось або щось може турбувати ваш спокій, ви будете схильні сперечатися з усім світом і даремно ігнорувати чужу допомогу.

Телець — перевернута Шістка мечів

Далі тягнути нема куди. Вам доведеться взятися за розв'язання проблеми, яку постійно відкладали. Іншим тлумаченням ця карта також може прогнозувати освідчення в коханні.

Близнюки — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Рак — перевернута Королева пентаклей

День може видатись неприємним. На вас можуть чекати проблеми чи сварки, зірватися плани, пропасти бажання розвиватися чи щось робити. Карти Таро радять Вам прислухатися до серця та бути більш відкритими.

Лев — перевернута Сімка кубків

Можливо ви застрягли на роздоріжжі. Цього дня у вас виникне необхідність зробити вибір. Не переживайте, Ви оберете правильний варіант, який допоможе Вам досягти поставленої мети.

Діва — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього. Через це у справах можуть статися невдачі, а ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Терези — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням, що незабаром Ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Скорпіон — Четвірка кубків

У перевернутому стані картка обіцяє нові пригоди. Можливо, в якійсь ситуації Вам випаде новий шанс. Настав час відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Стрілець — Двійка кубків

Карта віщує важливу розмову або договір між друзями, партнерами, коханцями або навіть членами сім’ї, взаємність у дружніх чи любовних поривах, магнетичне взаємне тяжіння між людьми.

Козеріг — перевернута Шістка пентаклей

Незабаром у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Варто відмовитися від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Водолій — перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернена вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій, телебачення, алкоголю та інших способів забути. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Риби — перевернута Дев’ятка жезлів

У вашому житті може повторитися неприємна ситуація. Це може бути повернення старої проблеми або ж людини з минулого. Будьте зібрані та насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все вийде на краще.