Пісок не зіпсує настрій: вдалий спосіб зробити відпочинок на пляжі ще кращим (відео)

Читать на русском
Автор
Пісок не прилипатиме до покривала Новина оновлена 22 липня 2024, 01:09
Пісок не прилипатиме до покривала. Фото Pexels

Хитрий лайфхак позбавить дискомфорту на пляжі

Немає нічого кращого, ніж проводити теплі літні дні на природі. Особливою популярністю у спеку користується відпочинок на пляжі. Затьмарити його може пісок, який постійно налипає на тіло та на рушник.

Невелика хитрість допоможе забути про проблему та залишиться тільки насолоджуватися відпочинком біля води. Лайфхаком, який захистить усі ваші речі та сумку з перекушуванням від піску поділилася блогер @mrsemilynorris у TikTok. Все, що вам потрібно, це простирадло та відро.

Замість звичного покривала чи рушника блогер пропонує брати на пляж простирадло на гумці. Розстеліть його на піску зовнішньою стороною вниз, а потім притисніть, розмістивши по кутах предмети, наприклад рюкзак або пляжну сумку. Підніміть краї простирадла, щоб скоротити шанси потрапляння піску всередину.

Поставте поруч із простирадлом ємність із водою. Для цього підійде навіть дитяче цебро. Також покладіть поряд невеликий рушник. Щоразу, коли хтось захоче сісти чи лягти на простирадлі, йому потрібно буде змити пісок зі ступнів та ніг у відрі.

На жаль, на пляжах нерідкі крадіжки. Раніше Телеграф ділився незвичайними способами сховати цінні речі на відпочинку.