Важливі дрібниці: 7 простих речей, які потрібно зробити вранці, щоб цілий день мати гарний настрій

Читати російською
Автор

Прості речі, які зроблять ваш день гарним

Ми розповідали, які речі, про які мама вам не розповідала, ви мусите знати. Тепер поговоримо про найпростіші способи повернути посмішку на обличчя та зафіксувати її на весь день.

Поговоримо про прості дрібниці, які варто зробити зранку, щоб забезпечити собі гарний день. На yourtango радять знайдіть радість у простих задоволеннях. Ці прості ритуали не заберуть у вас багато часу.

Глибоке дихання

Свідомо зробіть 5-8 глибоких вдихів протягом 30 секунд. Це допоможе вам розслабитися, покращити самопочуття і "увімкнутись" для нового дня.

Слухайте музику

Увімкніть свою улюблену музику на 5-10 хвилин. Танцюйте, підспівуйте або просто насолоджуйтесь мелодією.

Перемкніться

Зробіть коротку 5-хвилинну дрімоту, щоб відпочити та перезарядитися. Можна лягти або просто заплющити очі, розмірковуючи про майбутній день.

З'їжте здорову закуску

Перекусіть фруктами, овочами, горіхами або йогуртом. Це дасть вам заряд енергії та покращить настрій.

Приберіть безлад

Якщо перетворити прибирання на короткий щоденний ритуал, безлад не буде виникати. Приберіть своє робоче місце або кімнату протягом 15-30 хвилин. Це допоможе вам відчути себе більш організованим.

Перегляньте старі фотографії

Згадайте приємні моменти, переглядаючи фотографії з друзями, родиною або з подорожей. Це допоможе вам відчути себе щасливішим і позитивнішим.

Слухайте себе

Запитайте себе: "Що я можу зробити, щоб покращити свій день?" Зосередьтеся на позитивних думках і шукайте можливості для радості.

Навіть невеликі зміни у вашому настрої можуть мати великий вплив на ваше самопочуття. Також не забувайте дбати про себе. Ми розповідали, як охолодитись під час спеки.