З Днем металурга 2024! Барвисті листівки та картинки для привітання з професійним святом

Читать на русском
Автор
1990
Яскраві листівки для привітання зі святом
Яскраві листівки для привітання зі святом. Фото sogodnisvyato

Привітайте знайомих металургів у цей день

У неділю, 21 липня, в Україні своє професійне свято відзначають працівники металургійної та гірничодобувної промисловості. День металурга створений для привернення уваги людей до важливості робітників металургійної промисловості для економіки країни. Тому не забудьте привітати в цей день знайомих металургів і подякувати їм за важку працю заради держави.

День металурга офіційно встановлений у колишньому Радянському Союзі. Це свято було засновано 28 вересня 1957 року указом Президії Верховної Ради СРСР і призначене для відзначення щорічно на третю неділю липня. металургійної галузі, День металурга неодноразово підтверджувався на найвищому рівні. Відповідні укази Верховної Ради СРСР у 1980 році (1 жовтня) та у 1988 році (1 листопада) ще раз наголосили на важливості цього професійного свята.

Привітайте в цей день своїх знайомих робітників металургійної та гірничодобувної промисловості і подякуйте за важку працю, відданість справі та неймовірну майстерність. "Телеграф" підготував для вас яскраві листівки та картинки для привітання з професійним святом.

Листівки з Днем металурга 2024
Фото: ua.depositphotos.com
Картинки з Днем металурга
Фото: ua.depositphotos.com
Привітання з Днем металурга 21 липня
Фото: ua.depositphotos.com
Привітання з Днем металурга
Фото: vitai.com.ua
З днем металурга 2024 привітання для вайбер
Фото: vitai.com.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, яке церковне свято відзначають 21 липня. Ми назвали головні заборони в цей день.