З Днем пророка Іллі! Теплі привітання зі світлим святом для близьких

Читать на русском
Автор
600
Добірка привітань з Днем святого пророка Іллі 2024
Добірка привітань з Днем святого пророка Іллі 2024. Фото З мережі

Надішліть привітання своїм знайомим

Щороку українці традиційно вшановують святого пророка Іллю. Раніше це робили 2 серпня, а тепер за новоюліанським календарем свято припадає на 20 липня. Тож не забудьте привітати своїх рідних і близьких з цим днем.

Ілля — давній пророк, що вважається дуже шанованим у християнському світі. Він зміг навернути ізраїльський народ до віри в Бога, замість язичницьких ідолів. Саме тому Ілля став для вірян одним із найбільших святих. Також пророк був здатний керувати природними явищами та зцілювати хворих.

Християни цього дня йшли до храму на літургію й таким чином, вшановували святого Іллю. Після служби віряни збиралися вдома, накривали столи й частувалися хлібом з нового врожаю та м'ясними стравами. Велику увагу в цей день звертали на погоду: якщо була блискавка — не можна було працювати на землі та відкривати вікна.

"Телеграф" підготував тематичні привітання в прозі, віршах і картинках з Днем пророка Іллі. Ви можете надіслати своїм друзям, рідним, знайомим у соціальних мережах чи месенджерах.

Привітання з Днем святого пророка Іллі

Літні дні — час радощів,

І День Іллі ще яскравіший.

Свято сонця й натхнення живе,

Ім'я твоє лунає вічно!

Картинка з Днем пророка Іллі

Ось і серпень місяць,

Осінь вже на носі.

День Іллі Пророка

Ми відзначить в змозі.

Цього дня проблеми

І всі справи — пріч.

Будемо веселиться

Цілий день та ніч.

Холоди приходять,

Ну, і що з того?

Головне, щоб було

На душі тепло!

Вітання до Дня святого Іллі

З Днем пророка Іллі вітаю тебе! Нехай твоє життя буде таким же мудрим і відданим, як життя цього пророка. Бажаю тобі завжди бачити правду, знаходити внутрішню силу і вести інших на шляхи добра та справедливості. Нехай твоя інтуїція завжди підказує правильний шлях, а серце наповнене миром і милосердям.

Щире привітання з Днем пророка Іллі

Вітаю тебе з Днем пророка Іллі. Хай сонечко тобі усміхається, в душі квітне весна, а удача хай тебе не цурається. Ілля, будь веселим та щасливим.

***

В Іллін день бажаю стати мудрішим і сміливішим, нічого і ніколи не боятися, громом метати і блискавично добиватися успіху у всіх своїх прагненнях. Нехай у цей день відбудеться щось добре, нехай це свято ознаменує для тебе подальше процвітання, душевну гармонію і чисту любов.

Вітаємо з Днем святого Іллі

Добрий знак Господь послав

Через пророка передав.

Сьогодні розслабляймось,

з близькими обіймаймось.

З днем Пророка Іллі вітаю

ніжної осені бажаю.

***

В день пророка Іллі бажаю я любові тобі й від душі успішних перемог! Натхнення, щастя світлого, здоров’я і хай тебе оберігає Бог!

Картинка з Днем пророка Іллі

З днем пророка Іллі! Нехай Божа благодать супроводжує тебе в усіх твоїх добрих діях. Зичу тобі міцного здоров'я, сімейного добробуту та щасливих моментів у житті. Нехай твоя життєва мудрість буде прикладом для інших, а твоя доброта — джерелом натхнення.

Листівка з Днем пророка Іллі

В День Іллі бажаю радості та благості! Нехай твоє життя буде безхмарним, як небо. Бажаю зібрати щедрий урожай і отримати Боже благословення на щасливе життя! Нехай аромат свіжої випічки наповнить будинок затишком та теплом!

Раніше "Телеграф" писав про те, коли в Україні відзначають тепер День медика. Важливо знати, щоб привітати лікарів зі святом.