Зі святом Іллі Пророка 2024! Гарні листівки та побажання своїми словами

Читать на русском
Автор
703
Вітання з Днем святого пророка Іллі 2024
Вітання з Днем святого пророка Іллі 2024. Фото Телеграф

Привітайте близьку людину зі святом святого Іллі, яке по-новому відзначається 20 липня

У суботу, 20 липня, за церковним новоюліанським календарем православні віряни та греко-католики святкують День пророка Іллі, який жив у IX столітті до н. е. в Ізраїльському царстві. Раніше шанували святого щороку 2 серпня.

Пророк Ілля — святий зі Старого Завіту, якого особливо шанували ще в період Київської Русі. Він присвятив своє життя служінню Богу та боротьбі з язичництвом.

Цього дня християни традиційно відвідують церковні служби та моляться святому пророку, який у народі вважається провісником осені. Після богослужіння сім’ї збираються за святковим столом.

На честь свята "Телеграф" підготував добірку красивих вітальних слів до Дня пророка Іллі 2024 та пропонує листівки та картинки до важливого свята. Ви можете надіслати їх своїм рідним та друзям у соціальних мережах або месенджерах.

З Днем святого пророка Іллі 2024: проза, листівки і картинки

листівка вітаю з днем ​​святого пророка іллі

В Іллін день бажаю сонячного настрою, радості та натхнення, доброти та успіхів! Нехай навколо панує атмосфера любові та достатку. Бажаю чудового врожаю у всіх сферах! Віри бажаю міцної, кохання – справжнього, дружби – вірної, добра та мудрості!

листівка з днем ​​святого пророка Іллі

Нехай Іллін день наповниться радісним настроєм, добрими новинами та удачею! І нехай у душі пануватиме гармонія та щастя, адже літо триває, попереду ще стільки прекрасних моментів! Бажаю божого благословення, чудового врожаю та сонячних днів!

картинка з днем ​​святого пророка Іллі

Вітаю зі святом святого Іллі! Цього дня будь поруч зі своїми близькими, і нехай пророк благословить усіх вас! Любові, благодаті та радості всім нам!

листівка з днем пророка іллі

В Іллін день бажаю радості та доброти! Нехай твоє життя буде безхмарним, як небо. Бажаю зібрати щедрий урожай та отримати Боже благословення на щасливе життя! Нехай аромат свіжої випічки наповнить оселю затишком та теплом!

Слід додати, що цей день супроводжується суворими заборонами. Раніше ми писали, що не можна робити 20 липня у День Іллі.