Додадуть об’єму волоссю і підкреслять красу: омолоджуючі стрижки для жінок за 40 (фото)

Читать на русском
Автор
604
Які стрижки підійдуть жінкам за 40
Які стрижки підійдуть жінкам за 40. Фото Freepik

За допомогою таких стрижок ви повністю оновите свій образ

З віком підтримання доглянутого зовнішнього вигляду залишається ключовим аспектом турботи про себе, особливо у догляді за волоссям. Правильно підібрана стрижка не лише надає жінкам за 40 нову подобу, але й омолоджує візуально, додаючи об'єм і свіжість волоссю.

У матеріалі Womansworld фахівці підказали, які стрижки ідеально підійдуть жінкам старше 40 років. Також вони показали, як зачіска здатна змінити зовнішній вигляд.

Які стрижки слід обирати жінкам за 40

Легке піксі

Така зачіска відрізняється легкістю, завдяки чому створює ефектний та стильний образ. Вона ідеально підходить для тих, хто хоче кардинально змінити свій імідж та внести яскраві акценти у стиль. Така стрижка візуальноомолоджує жінку, підкреслюючи виразність обличчя та шиї.

Легке піксі
Популярні жіночі стрижки

Грайливий кроп

Стильний варіант для жінок за 40, тому що додає образу елегантності. Ця коротка стрижка зазвичай включає багатошарові укорочені пасма, які створюють об’єм та текстуру, що особливо важливо для тонкого волосся. Така зачіска також відмінно підкреслює контури обличчя та шиї, надаючи жіночного та сучасного вигляду.

Стрижки для жінок
Модні стрижки 2024

Прямий боб

Це модна стрижка, яка підходить для різних типів волосся та форм обличчя. Вона зазвичай має чіткі лінії та одну довжину, що створює стриманий та доглянутий вигляд. Прямий боб надає образу свіжості, естетичність та візуально омолоджує жінку.

Прямий боб
Стильні стрижки для жінок за 40

Раніше "Телеграф" розповідав про актуальні стрижки на літо 2024 року. Є кілька цікавих ідей, які варті вашої уваги.