З Днем ангела, Олю! Барвисті привітання у листівках та прозі на іменини

Читать на русском
Автор
2283
Привітання з іменинами Ольги
Привітання з іменинами Ольги. Фото Телеграф

Не забудьте привітати свої Олюсь

У четвер, 11 липня, свій День ангела відзначають володарки прекрасного імені Ольга. Звичайно, ми не могли не зібрати для вас яскраві листівки для привітання вашої любої Оленьки. Підійміть близькій людині настрій в цей день.

Ім’я Ольга походить від давньоскандинавського імені Helga, утвореного від helgi — "присвячений", "священний", "святий". Після канонізації княгині Ольги у 1547 році це ім’я стало канонічним християнським іменем.

Ольга має твердий та рішучий характер і стійко переносить життєві труднощі, якими б вони не були. Жінки з цим іменем завжди впевнені у собі та у власних переконаннях. Ольга вміє слухати оточучих та співчувати їм, але вчиться лише на своїх помилках.

На честь дня іменин Ольги "Телеграф" підготував яскраві листівки для привітання володарок цього прекрасного імені. Також ми зібрали для вас теплі привітання у прозі. Надішліть милу картинку своїй близькій людині і підніміть настрій в такі темні часи.

Привітання з іменинами Ольги в картинках

Привітання з Днем ангела Олі
Привітання з Днем ангела Олі
Листівки для близьких з іменинами Ольги
Листівки для близьких з іменинами Ольги
Привітання з іменинами Ольги
Листівки з Днем ангела Ольги
Картинки з Днем ангела Ольги
Картинки для привітання Ольги з Днем ангела

Дорога Ольго, я тебе вітаю і хочу побажати завжди бути вільним і гордим птахом, летіти назустріч своїм мріям і бажанням, у будь-якій справі проявляти свій талант і високий інтелект, із впевненістю і легкістю досягати всіх цілей, повністю віддаватися добрим і світлим почуттям, зберігати в серці любов, а в душі — щастя.

***

Ти носиш ім'я великої княгині, ти — найвідважніша жінка, яка вміє створювати і берегти домашнє вогнище. Я від всього серця вітаю тебе з твоїм святом, бажаю тобі кохання і жіночого щастя, нехай вони супроводжують тебе все твоє життя. Я пишаюся знайомством з такою великодушною людиною, доброю подругою, доброю матір'ю і розуміючою дружиною. Нехай цей день стане для тебе чудовою казкою, де героями будуть твої близькі та улюблені люди.

***

Вітаю тебе Ольга з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

***

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Ольга в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

Раніше "Телеграф" розповідав, що не можна робити в День святої Ольги. Ми назвали головні заборони цього дня.