Насипте цей копійчаний засіб в унітаз і ви забудете про миття: що допоможе йому сяяти

Читать на русском
Автор
2700
Покупні засоби для прибирання можна замінити домашніми
Покупні засоби для прибирання можна замінити домашніми. Фото pixabay.com

Два рецепти ефективних засобів для чищення сидіння унітаза

Відповідальні господині завжди шукають способи тримати ванну кімнату чистою, використовуючи різноманітні хитрощі та лайфхаки. Одним з цих способів є використання звичайної кухонної соди та засобу для миття посуду для догляду за унітазом.

Цей метод не лише покращує чистоту сантехніки, але й допомагає позбавитися від мікробів, як інформують на порталі "Pixel".

Як очистити унітаз за допомогою соди та мийного засобу

Так, спершу на внутрішню поверхню сантехніки варто нанести гель для миття посуду, аби забезпечити повне покриття всіх забруднених ділянок. Після чого — насипати на оброблену поверхню звичайну харчову соду. Цей розчин залишити на пів години. Далі унітаз необхідно очистити поверхню щіткою для унітазу та змити водою. Якщо проводити цю процедуру щотижня, то унітаз довгий час залишатиметься чистим та без нальоту.

Окрім цього, чудово очищує унітаз звичайна сіль. Всього 100 грамів цього продукту потрібно розсипати по внутрішнім краям унітаза та залишити на кілька годин. Після цього обробити унітаз щіткою та змити. Результат вас приємно здивує, оскільки завдяки солі поверхня стане значно чистішою, а неприємні запахи швидко зникнуть.

Раніше ми писали, чим ефективно очистити унітаз. Від жовтих плям не залишиться сліду.