Як перестати ревнувати кохану людину: ці поради допоможуть відновити довіру в парі

Читати російською
Автор

Певні дії зміцнюють стосунки

Жити, постійно хвилюючись через те, що партнер може зрадити — нестерпно та може стати причиною розриву стосунків. Саме постійний контроль та недовіра до половинки стають причиною численних сварок і розлучень.

Однак, якщо кохана людина не дає підстав до ревнощів, то з цим токсичним почуттям варто боротися. Як подолати непорозуміння розповідає психологиня Ірина Кулик на своїй Instagram-сторінці.

Як боротися з ревнощами

Довіряйте. Довіра до свого партнера є основним елементом для підтримки здорових і гармонійних відносин. Якщо ви не довіряєте своєму чоловікові, потрібно обговорити це з ним і з'ясувати всі питання, які вас хвилюють.

Розвивайтесь. Найпоширенішою причиною ревнощів є невпевненість у собі. Працюйте над цією проблемою самостійно або зверніться до психолога. Впевнена в собі жінка не буде ревнувати свого партнера, бо знає свою цінність.

Займіться своїми справами. Інколи жінки витрачають весь свій вільний час на турботу про чоловіка, що не завжди є правильним. Спрямуйте свою енергію на різні аспекти життя: кар'єру, друзів і хобі. Ймовірно, вашому чоловікові більше подобатиметься зацікавлена в житті розвинена особистість, ніж сварлива дружина.

Спільні заняття. Розпочніть разом із вашим партнером традицію відводити час на спільні заняття. Це сприяє зміцненню здорових емоційних зв'язків і зацікавленості одне в одному.

Раніше ми публікували 10 фраз для зміцнення стосунків. Ці фрази допоможуть вам покращити стосунки та показати своє відношення до партнера.