Універсальний варіант: Джей Ло показала трендові штани на літо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 липня 2024, 12:43

Знаменитість показала повсякденний лук

54-річна американська акторка та співачка Дженніфер Лопес має свій особливий стиль. На світські заходи вона обирає розкішні вбрання, а у життя надає перевагу базовим речам у поєднанні з аксесуарами. Днями зірка продемонструвала, як проводить час на природі.

День Незалежності США, яке відзначається 4 липня, Джей Ло вирішила відзначати на природі. Вона поїхала на місце, де вирощують лаванду та троянди. Для розслабленої прогулянки на фоні квітів знаменитість обрала спокійний образ, який продемонструвала в інстаграмі.

Лопес постала поміж квітів у комфортних брюках широкого крою. Вона обрала варіант з високою талією, який виділив її бездоганну фігуру. Штани були пісочного відтінку, що робить їх абсолютно універсальними для носіння під будь-який одяг.

Дженніфер Лопес показала трендовий лук, Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес

До таких брюків Дженніфер обрала смугасту сорочку на короткий рукав приглушеного біло-блакитного відтінку. Вона розстібнула її, щоб зробити образ сміливішим.

Дженніфер Лопес показала трендовий лук, Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес

Знаменитість доповнила образ світло-коричневими в'єтнамками, які вважаються одним із трендів сезону. А родзинкою розслабленого аутфіту став солом'яний капелюшок та широкі сережки-кліпси.

Дженніфер Лопес одягла модні штани, Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес

Раніше "Телеграф" розповідав про образ Дженніфер Лопес на вулицях Лос-Анджелесу. Це було просте, але стильне вбрання.