Впораєтеся з накипом, плямами та іншими забрудненнями: візьміть ці копійчані засоби

Читать на русском
Автор
Ця суміш здатна творити дива
Ця суміш здатна творити дива. Фото pixabay.com

Цей лайфхак вам знадобиться

У сучасному світі є безліч професійних засобів, які допоможуть впоратися чи не з будь-яким забрудненням. Однак інколи навіть вони не в змозі відтерти ту чи іншу пляму і в такому випадку можна згадати старі перевірені народні методи, як, наприклад, із чищенням решітки духовки.

Ще дехто використовує їх, оскільки вони є дешевими та переважно екологічними. Зокрема, зубна паста, сіль та мийний засіб є незамінними помічниками у побуті, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як використовувати зубну пасту, сіль та мийний засіб у побуті

Так, для очищення раковини, крана та кахелю у ванній кімнаті чи на кухні можна використати кашку, що складається з зубної пасти, солі та мийного засобу. Достатньо лише нанести цю суміш на губку чи м'яку ганчірку та обережно протерти нею поверхні, що потребують очищення. На кахельну поверхню потрібно нанести пасту, після чого ретельно протерти плитку губкою або ганчіркою. Особливу увагу потрібно приділити куточкам і швам між плитками.

Після ретельного натирання потрібно залишити пасту на певний час, а після цього змити все теплою чистою водою та протерти сухою ганчіркою.

Таким чином, дотримуючись цього нескладного рецепта, ви зможете швидко та легко очистити раковину, кран і кахель у ванній кімнаті або на кухні. Суміш із зубної пасти, солі та мийного засобу допоможе вам досягти чудових результатів без зайвих зусиль і витрат.

Раніше ми писали, чому смартфон гріється і що з цим робити. Про ці лайфхаки мало хто знає.