Де живе та чим займається зірка "Дизель-шоу" Сергій Писаренко після втечі з України (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3773
Сергій Писаренко ганебно втік із України після вторгнення РФ Новина оновлена 04 липня 2024, 14:07
Сергій Писаренко ганебно втік із України після вторгнення РФ. Фото Колаж "Телеграф"

Артист має українське коріння, але все одно втік до РФ

Актор "Дизель-шоу" Сергій Писаренко багато років працював в Україні. Він розпочинав свою гумористичну кар’єру в КВК, працював у колективі збірної російських міст Челябінська та Магнітогорська "Уездный город". А тут в Україні будував кар’єру у відомому гумористичному телепроекті "Дизель-шоу".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, куди зник Сергій Писаренко після початку війни, чим займається зараз та що говорить про Україну

Писаренко на початку війни в Україні

Початок повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сергій Писаренко зустрів у Києві на зйомках "Дизель-шоу". Багато років артист жив із родиною у селі Макарів під Києвом. І як розповідав художній керівник "дизелів" Єгор Крутоголов, ніколи нічого поганого не говорив про Україну.

Писаренко, будинок у Макарові
Будинок Сергія Писаренка у Макарові після російського обстрілу

На початку війни Писаренко ділився у соцмережах, що його будинок під Києвом потрапив під обстріл і був зруйнований. Потім він разом із своїми сценічними напарником Євгеном Нікішиним навіть записали відеозвернення, в якому розповідали правду про те, що Росія вторглася в Україну. Проте невдовзі позиція Писаренка змінилася.

Писаренко після втечі з України

Як розповідав на той час Єгор Крутоголов, він був упевнений, що Писаренко та Нікишин залишаться в Україні та продовжать працювати у "Дизель-шоу". Проте актори вирішили втекти з України. Так, спочатку з’явилася інформація, що Сергій Писаренко виїхав із сім’єю до Естонії. Однак пізніше виявилося, що він "їздив туди в гості до родичів", а взагалі "його дім у Москві".

Писаренко, Дизель шоу
Писаренко з колегами у Дизель-шоу

Артист видалив зі своїх соцмереж усі пости про війну в Україні, де він показував правду про те, що відбувається. А щодо відеозвернення з Нікішиним взагалі заявив, що вони записували його під дулом автомата.

"Цей нещасний випадок стався на кордоні України та Угорщини. Спецслужби України буквально під дулами автоматів змусили нас сказати кілька речень проти спецоперації. Я не емігрував до Естонії. У цій країні живуть мої родичі, тому я туди їздив. Я народився у Магнітогорську та люблю Росію. І нікуди переїжджати з неї не збираюся", — розповів Писаренко вже після втечі з України.

Відомо, що після повернення до РФ Писаренко разом зі своїм колегою Нікішиним повернулися до роботи у команді "Уездный город". Також вони розважали росіян разом із Бузовою та ще одним зрадником України Антоном Лірником на круїзному лайнері в Росії.

Писаренко втік до Росії
Афіша виступу Писаренка та Нікишина на круїзному лайнері

Раніше "Телеграф" розповідав, в Україні "взялися" за відомого російського режисера. Він частий гість у Соловйова та затятий фанат Путіна.