"Кобзон пішов зі сцени обпльованим": легендарний поет згадав про великий конфуз із зрадником у Києві

Читать на русском
Автор
1294
Кобзон у Києві був обпльований під час концерту Новина оновлена 04 липня 2024, 13:41
Кобзон у Києві був обпльований під час концерту. Фото vesti.ru

Кобзон пішов зі сцени під крики "Ганьба"

Російський естрадний співак Йосип Кобзон, який народився на Донбасі, запам’ятався українцям як один із головних зрадників. Він був завзятим шанувальником Путіна і не соромився різких висловлювань на адресу нашої країни. І одного разу на концерті у Києві із Кобзоном стався ганебний інцидент, після якого його до палацу "Україна" більше не запрошували.

Цією історією поділився народний артист України Вадим Крищенко в інтерв’ю OBOZ.UA. Легендарний поет також зізнався, що завжди до артиста негативно ставився.

Кобзон у Києві був обпльований під час концерту

Вадим Крищенко розповів, що під час одного зі своїх виступів у Києві Кобзон вирішив на сцені виконати пісню "Украина мама – матушка Россия". Це було вже в роки незалежності, тож публіка негативно на це відреагувала. Він пішов зі сцени освистаним під крики "Ганьба".

Щоб якось згладити виступ, пізніше він повернувся і заспівав пісню "Одна-єдина". Але після цього інциденту, режисер-постановник офіційних концертів у палаці "Україна" вирішив більше не запрошувати Кобзона.

Вадим Крищенко також зазначив, що зрадників України дуже багато, Кобзон був одним із них. Як артист він був талановитий, але відрізнявся особливою зарозумілістю, він був недругом, тому легендарний поет до нього ставився негативно.

Нагадаємо, що Кобзон помер у 2018 році і через свої різкі висловлювання на адресу України неодноразово опинявся в центрі скандалів. Російський співак поливав брудом події в Україні після Євромайдану, назвав нашу країну "американською маріонеткою", заявляючи, що тут "існує фашистський режим".

"Телеграф" писав раніше, як живе улюблена онука Кобзона. Дівчина мешкає у Великій Британії разом зі своєю родиною.