Поліцейські, вітаємо: щирі побажання у картинках з професійним святом

Читать на русском
Автор
969
Найкращі картинки з Днем Національної поліції 2024
Найкращі картинки з Днем Національної поліції 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

Сьогодні в Україні свято поліції

Кожного року, 4 липня, в Україні відзначають День Національної поліції. Це професійне свято чоловіків і жінок, які захищають права та свободи людей. Нерідко ці люди ризикують життям, виконуючи свої обов'язки. Тому хорошою ідеєю буде привітати поліцейських у цей день.

"Телеграф" розповість, коли в нашій державі з'явився День Національної поліції. А також зробили для вас добірку тематичних картинок для поліцейських з професійним святом.

Історія свята

На офіційному рівні День Національної поліції затвердив п'ятий президент України Петро Порошенко. Раніше свято відзначали 4 серпня, коли був підписаний закон "Про Національну поліцію". Згодом Порошенко видав указ, яким свято перенесли на 4 липня.

Поліція в Україні входить до виконавчої влади та підпорядковується Міністерству внутрішніх справ. Основне завдання правоохоронців — слідкувати за тим, щоб громадяни дотримувалися закону. Вони повинні підтримувати громадську безпеку та боротися зі злочинністю.

Привітання з Днем Національної поліції

Бути поліцейських — складна та відповідальна робота, адже вони їздять на виклики, де нерідко трапляються вбивства, крадіжки та інші протиправні дії. Тож поліцейським доводиться ризикувати життям, виконуючи свою роботу. В Україні періодично трапляються напади на правоохоронців, у результаті яких вони гинуть. Тому ця професія вважається доволі небезпечною.

У день Національної поліції "Телеграф" зібрав красиві картинки з професійним святом правоохоронців. Відправте всім знайомим працівникам поліції та привітайте їх з такою подією. Ось вам тематична добірка листівок для поліцейських.

Картинка з Днем Національної поліції
Картинка з Днем Національної поліції, Фото: Колаж "Телеграфу"
Гарна листівка з Днем Національної поліції
Гарна листівка з Днем Національної поліції, Фото: Колаж "Телеграфу"
Щире привітання з Днем Національної поліції
Щире привітання з Днем Національної поліції, Фото: Колаж "Телеграфу"
Картинка з Днем Національної поліції
Картинка з Днем Національної поліції, Фото: Колаж "Телеграфу"
Листівка з Днем Національної поліції
Листівка з Днем Національної поліції, Фото: Колаж "Телеграфу"

Раніше "Телеграф" писав, коли відзначаємо в 2024 році День хрещення Київської Русі-України. Зараз вже інша дата свята.