Підвищуємо градус стилю: ці кольори в одязі зараз на піку популярності (фото)

Читать на русском
Автор
Що носити влітку 2024 Новина оновлена 03 липня 2024, 09:55
Що носити влітку 2024. Фото Freepik

Додайте ці відтінки у свій гардероб та створюйте стильні образи

При створенні вбрання важливо враховувати актуальні модні тенденції та правильно підбирати палітру кольорів. Гармонійне поєднання відтінків дозволяє створити стильний та сучасний образ.

Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла стиліст Анастасія Мальцева. Вона показала, які кольори влітку 2024 року мають найбільшу популярність і зможуть зробити ваш look ефектнішим.

Які кольори в моді влітку 2024

Колір "вершкового масла"

Це чудовий вибір для тих, хто хоче додати у свій гардероб нотку ніжності та витонченості. Такий м’який колір жовтого підходить для різних стилів одягу, від повсякденного до вечірнього. Його легко поєднувати з іншими кольорами, як нейтральними, так і яскравими.

Колір "вершкового масла"
Модні кольори 2024

Блідо-блакитний

Цей відтінок має легкий освіжаючий ефект, що допомагає створити розслаблений look. Блідо-блакитний добре поєднується з іншими світлими та пастельними тонами, такими як білий, бежевий, світло-рожевий, що дозволяє створювати гармонійні та стильні образи.

Блідо-блакитний
Блідо-блакитний колір в одязі

Помаранчевий

Колір, що асоціюється із сонцем та теплом, піднімає настрій та дозволяє створювати яскраві образи. Помаранчевий добре виглядатиме з нейтральними кольорами (білим, сірим, бежевим) і яскравими (блакитним, зеленим).

Помаранчевий колір
Які кольори вибирати влітку 2024

Червоний

Червоний відмінно підходить для літніх вечірок, святкових заходів або просто додавання яскравого акценту в повсякденний гардероб. Він символізує пристрасть і впевненість, створюючи яскравий look, який запам’ятається всім.

Червоний колір
Червоний колір в одязі

Білий

Це класичний та універсальний вибір, який має безліч переваг. Він символізує чистоту, свіжість та легкість. Білий легко комбінується з будь-якими іншими кольорами, дозволяючи створювати нескінченну кількість стильних та елегантних образів.

Білий колір
Які кольори користуються популярністю

Раніше "Телеграф" розповідав про повернення "желейних" босоніжок у тренди. Дізнайтесь, з чим їх носити влітку 2024 року.