День зенітних ракетних військ ЗСУ 3 липня — листівки та картинки, щоб привітати військових

Читати російською
Автор

Привітайте близьких та знайомих, які служать у зенітних ракетних військах Повітряних сил України

Цього дня, 3 липня, в Україні відзначається професійне свято — День зенітних ракетних військ Повітряних сил Збройних сил України. Сьогодні прийнято вітати військових, які служать у зенітно-ракетних військах та стоять на варті державності та цілісності України.

Це свято було засноване 10 лютого 2011 року для підтримки престижу служби у військових частинах та підрозділах цих військ. У наказі за підписом міністра оборони йдеться, що День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ вирішено відзначати щороку 3 липня.

На озброєнні цього виду військ України знаходяться різні типи зенітних ракетних (зенітно-артилерійських) комплексів з високими можливостями ураження сучасних засобів повітряного нападу у широкому діапазоні висот та швидкостей їхнього польоту, в різних погодних умовах та часі. Військові цього роду військ беруть активну участь у боях за незалежність та територіальну цілісність України під час російсько-української війни.

Привітайте близьких, друзів чи колег, які служать у зенітно-ракетних військах ЗСУ з професійним святом. "Телеграф" підготував яскраві листівки та патріотичні картинки, щоб ви могли відправити військовим у соцмережах.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних у липні 2024 року і що відзначатимуть українці. Повний календар свят.