Забудете про миття на тиждень: що додати до води, аби підлога сяяла

Читать на русском
Автор
510
Лайфхак від досвідчених господинь
Лайфхак від досвідчених господинь. Фото porady.24tv.ua

Підлога довго буде чистою

Господині намагаються підтримувати чистоту в домі, але не хочуть, аби готування та прибирання займали більшу частину їхнього життя. У таких випадках допомагають лайфхаки, завдяки яким прибирання стає вдвічі швидшим.

Сьогодні ми хочемо розповісти, який копійчаний засіб можна додати до води під час миття підлоги аби вона сяяла протягом тижня. Про це йдеться на порталі "Ukr.Media".

Що додати до води під час миття підлоги

Так, допоможе звичайний гліцерин — усього столова ложка аптечного засобу на пів відра води може створити дива. Вся річ у тому, що ця рідина не лише чудово очищає поверхні від забруднень, але й створює на них невидиму антистатичну плівку. Саме вона є своєрідним відштовхувачем пилу та бруду, завдяки чому підлога довше залишається чистою.

Для надання приємного аромату та підсилення дезінфікуючого ефекту можна додати в розчин кілька крапель ефірної олії. Зокрема, це можуть бути олії чайного дерева, ялиці, сосни, евкаліпта або лимона. Вони не лише забезпечують свіжий запах у повітрі, а й мають антибактеріальні властивості, що особливо важливо для сімей з дітьми та домашніми тваринами.

Застосування цього розчину суттєво скорочує час, витрачений на прибирання. Протираючи підлогу таким розчином раз на тиждень, можна зберегти її блиск і свіжість. Окрім того, гліцерин підходить для протирання пилу на інших поверхнях, запобігаючи його осіданню, що усуває потребу у частому прибиранні.

Раніше "Телеграф" писав, чим варто посипати сковороду, щоб їжа не прилипала до поверхні. Це зекономить вам час на чищення після приготування їжі.