Немає відбою від шанувальників: жінка з такими якостями підкорить будь-якого чоловіка

Читать на русском
Автор
Які риси характеру подобаються чоловікам
Які риси характеру подобаються чоловікам. Фото pexels.com

Такі жінки притягують чоловіків як магнітом

Є жінки, які не відчувають нестачі уваги від шанувальників. Їм не потрібно нічого робити, щоб представники протилежної статі намагались завоювати їх.

На думку психологів, є вчинки, яких чоловіки чекають від жінок у стосунках. Крім того, є риси характеру, які роблять жінку бажаною в очах чоловіка. Причому йдеться не лише про сексуальне бажання, а й про бажання створити серйозні стосунки. Цим жінкам властиві насамперед такі 5 особливостей, зазначає Papilot.

Які жіночі якості подобаються чоловікам

Впевненість

Ніщо так не полонить чоловіків у жінці, як впевненість у собі. Чоловіки люблять жінок, які задоволені собою і ніколи не вдають з себе якусь іншу. Кожен чоловік цінує і поважає жінку, яка точно знає, чого хоче, і не боїться боротися за свої цінності.

Незалежність

Вона не впадає у відчай, якщо ні з ким не зустрічається. Вона не намагається будь за що знайти якогось чоловіка тільки для того, щоб врятуватися від самотності. Вона також має своє життя, друзів та захоплення, тому вона не зосереджує всю свою увагу на чоловікові. В очах сильної статі така жінка надзвичайно інтригує та вабить.

Позитивний підхід до життя

Це одна з найважливіших особливостей, які роблять чоловіка нездатним протистояти жінці. Чоловіки хочуть бачити поряд із собою жінку, з якою буде весело та легко.

Доброта

Чоловіки справді помічають цю особливість. Вони дивляться на те, як їхня обраниця ставиться до інших – чи то друзі, чи незнайомці в автобусі, чи офіціанти в ресторані. Якщо чоловік побачить, що жінка груба, пихата і дивиться на інших зверхньо, він втратить до неї інтерес, навіть якщо вона надзвичайно приваблива.

Усвідомлення власної чуттєвості

Бути привабливою – це не просто чуттєва мереживна спідня білизна, сукня, що облягає, і високі підбори. Набагато більше чоловіків спокушає усвідомлення жінкою власної чуттєвості. Це означає, що вона не соромиться свого тіла та наготи, не боїться відкрито розповідати про своє інтимне життя та розкривати партнеру свої фантазії та бажання.

Раніше "Телеграф" розповідав, яка поведінка партнера свідчить, що почуття себе вичерпали. Це перші дзвіночки швидкого розлучення.