З іменинами, Петре! Красиві листівки та вітання українською на День ангела 29 червня

Читать на русском
Автор
Привітайте Петра у світле свято Петра та Павла 29 червня
Привітайте Петра у світле свято Петра та Павла 29 червня. Фото Freepik

Сьогодні хлопчики та чоловіки з ім’ям Петро відзначають іменини

Не забудьте привітати своїх друзів, знайомих та рідних на ім’я Петро з їхніми іменинами вже цієї суботи, адже за церковним новоюліанським календарем християни східного обряду зустрічають свято Петра та Павла 29 червня! До зміни церковного календаря на новоюліанський стиль ця подія відзначалася 12 липня.

Ім’я Петро нині не є найпопулярнішим, але все ж таки залишається досить поширеним серед українців. "Телеграф" вітає всіх чоловіків із їхнім особливим днем, коли відзначається свято їхнього святого покровителя!

"Телеграф" приготував добірку чудових картинок та листівок українською мовою з іменинами для Петра 29 червня. Надішліть їм картинки, які ми підготували у матеріалі, скориставшись соціальною мережею чи месенджером. Тут ви знайдете справді яскраві та красиві привітання, які вмить піднімуть настрій близькій людині.

Іменини Петра 2024: листівки та картинки

листівка любий петрику з днем ангела
листівка Петро з днем ангела
картинка Петро вітаємо тебе з днем ангела
листівка вітаю з днем ангела Петра
картинка з днем ангела вітаємо Петра

Нагадаємо, що православна та греко-католицька церква перейшли на новоюліанський календар. Раніше ми писали, які церковні свята відзначаються у липні 2024 року за новим стилем.