Від подряпин на пластику не лишиться й сліду: допоможуть ці копійчані засоби

Читать на русском
Автор
Підвіконня знову стане гладеньким
Підвіконня знову стане гладеньким. Фото 1obl.ru

Цей лайфхак вам знадобиться

Пластик є досить популярним матеріалом для виробництва багатьох предметів інтер'єру. З нього роблять меблі, контейнери іграшки та підвіконня.

Попри те, що він є досить стійким, навіть на ньому можуть з'являтися подряпини. Як їх усунути — розповідають на порталі "Ukr.Media".

Як прибрати подряпини з пластику

Олія

Розв'язати цю проблему можна дуже просто за допомогою олії. Достатньо лише взяти трохи найдешевшої олії та нанести її на подряпини. Після цього скористатися будь-якою тканиною для полірування пластика. Дивина — але подряпини зникнуть буквально на очах.

Сода

Для використання цього способу потрібно взяти трохи соди та додати до неї трохи води, розмішати до утворення кашки. Далі цю суміш необхідно нанести на пошкоджену ділянку та обережно обробити. Після висихання соди, залишиться лише протерти поверхню сухою чистою ганчіркою. Пошкодження зникнуть без сліду.

Зубна паста

Цей метод також дуже ефективний і простий. Для нього можна використовувати навіть найдешевшу зубну пасту. Достатньо просто нанести її на подряпини, рівномірно розподілити та залишити висохнути. Після цього залишиться лише видалити надлишки сухої пасти.

Раніше ми писали, чому смартфон гріється і що з цим робити. Про ці лайфхаки мало хто знає.