Сюжет захоплює: про що буде український фільм жахів "Конотопська відьма" і коли він вийде у прокат

Читать на русском
Автор
Кадр із трейлера "Конотопська відьма" Новина оновлена 25 червня 2024, 17:37
Кадр із трейлера "Конотопська відьма". Фото https://film.ua/

Стало відомо, коли українці побачать фільм-помсту "Конотопська відьма"

Нещодавно у мережі з’явився офіційний трейлер українського фільму жахів "Конотопська відьма", який викликав бурхливий інтерес серед потенційних глядачів. Прем’єра стрічки буде приурочена до Дня Незалежності України – у прокат фільм вийде 22 серпня 2024 року. "Телеграф" вирішив розібратися, що це за фільм, і чому він так зацікавив українську аудиторію.

Сюжет "Конотопської відьми"

Фільм "Конотопська відьма" розповість про дівчину, яка має великі відьомські сили. Коли вона закохується в хлопця, то цурається магічного дару. Однак під час війни, коли російські окупанти вбивають її коханого, відьма повертає свої сили та обрушує жахливу та криваву кару на російських солдатів. Вона перетворює свій біль від втрати коханого на сильну лють і помсту.

Очевидно, що фільм викликав жвавий інтерес українців, оскільки події у ньому відгукуються у кожному, хто під час війни продовжує жити в Україні. До того ж більшість потенційних глядачів переживають важкі втрати через напад РФ на Україну і жадають помсти.

Конотопська відьма
Фото: https://film.ua/

Варто також зазначити, що при створенні фільму були використані сучасні VFX-ефектами, тому картинка фільму порадує глядачів містичною реалістичністю того, що відбувається на екрані.

  • Візуальні VFX-ефекти – це сукупність спеціальних технологій, які допомагають створювати нові сцени та комбінувати зняті матеріали. З їхньою допомогою можна перетворити набір звичайних кадрів на неймовірний світ і додати яскравості нудним сценам.

Актори, ролі та творці "Конотопської відьми"

Головну роль у фільмі "Конотопська відьма", власне Відьму, зіграла актриса Тетяна Малкова, яка знайома глядачам із фільмів "Смак свободи", "Моя улюблена Страшко".

Коханого Відьми — Андрія — зіграв відомий актор Тарас Цимбалюк ("Чорний Ворон", "Перші дні", "Жіночий лікар. Нове життя").

Тьотю Відьми зіграла актриса Олена Хохлаткіна, відома за фільмами "Памфір", "Я працюю на цвинтарі".

Загін російських солдатів, яким мстить Відьма, у фільмі зіграли актори: Павло Вишняков, Іван Шаран, Ярослав Шахторін, Артем Сагітов, Сергій Сосновцев, Владислав Вербицький, Ростислав Фоменко, Микита Слободенюк, Микола Головчак, Сергій Аніпченко.

  • Виробництво: FILM.UA
  • Генеральна продюсер: Ірина Костюк
  • Автор ідеї та сценарію: Ярослав Войцешек
  • Режисер-постановник: Андрій Колесник
  • Оператор-постановник: Костянтин Пономарьов
  • Виконавча продюсер: Олександра Лозинська
Конотопська відьма, трейлер
Фото: https://film.ua/

Трейлер "Конотопської відьми"

Треба сказати, що кадри із трейлера заінтригували багатьох українців. Ролик справді привертає увагу навіть розбалуваних кіноманів своїми моторошними кадрами, сценами насильства та сюжетом.

"Конотопська відьма" — це фільм категорії 18+. Це ж стосується і трейлера — будьте уважні, у ролику присутні кадри насильства та крові.

Дата прем’єри та ціна квитків

Фільм-помста "Конотопська відьма" вийде в український прокат 22 серпня 2024 року. Він буде доступний у кінотеатрах для повнолітніх глядачів. Ціни на квитки встановлюють самі кінотеатри залежно від часу сеансів та комфортності залів. Однак, можна припустити, що ціна квитків не сильно відрізнятиметься від цін на подібні прем’єри у звичайних залах. А це приблизно від 100-150 до 250-270 гривень.

Раніше "Телеграф" розповідав, що вийшов другий сезон серіалу "Будинок дракона". Де і коли дивитись українцям.