Де зараз Меланія Трамп та як виглядає? Чому екс-перша леді США зникла з публіки та не підтримує чоловіка (фото)

Читать на русском
Автор
2331
Як виглядає Меланія Трамп Новина оновлена 28 червня 2024, 12:40
Як виглядає Меланія Трамп. Фото Фото Getty Images

Меланія Трамп пропустила судові засідання та дебати свого чоловіка

Дружина 45-го президента США Дональда Трампа, 54-річна Меланія Трамп практично "зникла з радарів". Ще на початку судового процесу, в якому фігурував Дональд Трамп, Меланія перестала брати активну участь у справах свого чоловіка.

"Телеграф" з’ясував, де зараз екс-перша леді США та як вона змінилася. Ще ми дізналися, чому Меланія Трамп зараз намагається триматися "у тіні", попри те, що Дональд Трамп продовжує активну передвиборчу кампанію.

Від моделі до першої леді США: як змінювалася Меланія Трамп

Меланія Кнавс познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Дональдом Трампом у 1999 році. Вони разом відвідували світські заходи й коли Трамп вирішив балотуватися на пост президента, Меланія його підтримала, заявивши, що не проти отримати статус "першої леді". Модель всіляко сприяла тому, щоб Дональд Трамп отримав владу і замість розмов про балотування "просто взяв і зробив це".

Меланія та Дональд Трамп
Фото: Getty Images

У 2015 році Дональд висунув свою кандидатуру на пост президента, Меланія підтримала його та була присутня на всіх ключових подіях. Як кажуть джерела, близькі до їхньої родини, Дональд Трамп у той період дуже довіряв дружині та радився з нею з важливих питань щодо його кампанії та виступів на публіці.

Меланія Трамп
Фото: Getty Images

У 2017 році, після перемоги на виборах, Меланії довелося пристосовуватися до участі у новому статусі. Вона продовжувала бути поряд з чоловіком, попри те, що вони мали розбіжності з приводу шлюбного контракту.

Меланія та Дональд Трамп у 2017 році
Фото: Getty Images

У книзі "The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump", яку написала журналістка The Washington Post Мері Джордан, розказано, що перша леді США "непомітно керувала" справами Трампа, вона не вказувала йому, кого звільнити чи призначити на конкретну посаду, але висловлювала свою думку, і Трамп постійно прислухався до неї щодо кадрових питань.

Де зараз Меланія Трамп і чому не підтримує чоловіка

У 2020 році після програшу Трампа на виборах у мережі почали ходити чутки, що Меланія Трамп хоче подати на розлучення. Але колишній радник першої леді Стефані Вінстон Волкофф їх спростувала. Попри поразку Меланія Трамп регулярно телефонувала чоловікові й підтримувала його на різних заходах.

Меланія та Дональд Трамп у 2020 році
Фото: Getty Images

Але пізніше вона менше стала з’являтися на публіці, особливо, коли в березні 2023 року Дональду Трампу пред’явили звинувачення в підробці фінансової документації. Меланія не була присутня на судових слуханнях, щоб "не ставити себе в становище, де хтось зможе негативно про неї висловитися".

Меланія Трамп не опублікувала нічого у своїх соціальних мережах після того, як її чоловіка було засуджено за 34 пунктами кримінальних злочинів. Це сталося у травні 2024 року.

Крім цього, колишня перша леді практично не брала участі у передвиборчій кампанії разом зі своїм чоловіком. Вона також пропустила кілька значних подій цього року, включаючи "Супервівторок", що відбувся у березні. Екс-перша леді США також не з’явилася 14 червня на святкуванні 78-го дня народження Трампа, організованому його фан-клубом, та на будь-якому з мітингів, які він проводив останніми місяцями. Вона була помічена лише на кількох благодійних заходах у квітні 2024 року та на випускному сина.

Меланія та Дональд Трамп у 2024 році
Фото: Getty Images

Історик Кетрін Джеллісон, професор Університету Огайо, припустила, що відсутність Меланії Трамп під час суду та інших важливих подій є незвичайним. Меланія Трамп, схоже, не хоче наслідувати традиційну публічну роль дружини політика, тому й не бере участі в політичних подіях. "Але все, що роблять Трампи, здається, суперечить стандартному сценарію поведінки кандидатів та їх подружжя", — сказала Джеллісон.

"Телеграф" писав раніше, що у лютому 2024 року Меланія Трамп була помічена на публіці після похорону матері. Вона була на курортній віллі, розташованій у Палм-Біч (Флорида).