З Днем Конституції України! Патріотичні листівки для привітання зі святом

Читать на русском
Автор
Привітання з Днем Конституції України 28 червня Новина оновлена 28 червня 2024, 10:50
Привітання з Днем Конституції України 28 червня. Фото Телеграф

Це одне з найважливіших державних свят

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає День Конституції в умовах воєнного стану. Цьогоріч святкуємо 28 років від дня ухвалення Основного Закону України, але вихідним днем ця дата не буде.

Конституцію України було ухвалено 28 червня 1996 року. Верховна Рада працювала над документом майже добу і зранку ввела його і дію. До цього над Конституцією працювали довгі 6 років. З 1991 по 1996 було складено кілька проєктів документа. У Конституції затверджено нову державну символіку, статус української мови, А Крим визнано автономною республікою у складі України.

День Конституції — важливий та святковий день для кожного українця. Тому це гарний привід зробити приємно зранку, надіславши яскраву листівку з теплими словами. "Телеграф" підготував для вас барвисті картинки, аби ви могли підняти настрій друзям, батькам, колегам чи просто знайомим українцям.

Листівки в Вайбер з Днем Конституції
Картинки з Днем Конституції 28 червня для мами
Картинки з Днем Конституції 28 червня
Привітання з Днем Конституції 2024
Картинки з Днем Конституції
Листівки з Днем Конституції

Раніше "Телеграф" ділився календарем церковних свят на липень 2024. Дізнайтеся, коли святкується День Хрещення Київської Русі-України та Успіння святої Анни.