Даша Астаф’єва засвітила глибоке декольте (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 червня 2024, 15:09

Співачка написала провокаційний допис

Популярна українська 38-річна співачка Даша Астаф’єва часто показує в соцмережах відверті фото. Цього разу зірка виклала пікантні світлини, якими вирішила привернути увагу.

Співачка написала допис про своє дитинство і пригадала, як їй було важко не виділятися з натовпу. Зірка розповіла, що в її рідному місті Орджонікідзе було заведено бути, як всі. Однак Даша завжди хотіла бути іншою і виглядати інакше. Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Фото: instagram.com/da_astafieva /instagram.com/da_astafieva

"Маленьку мене захоплювали нестандартні форми, цікаві фактури, дивні поєднання. Я дивилася, дивилася й дивилася на сторінки та фантазувала, як би перекроїти свій одяг, аби він хоч трошки походив на те, що я бачила на моделях", — ділиться Даша Астаф’єва.

Фото: instagram.com/da_astafieva /instagram.com/da_astafieva

Співачка також розповіла, що носила мамині костюми разом з подругою перекроювала свої речі. Так, це не подобалося місцевим, однак зірка ділиться, що їй було байдуже на думку інших.

"Краще начепити олдскульні бабусині перли, ніж чокер із трояндою, що продається майже у всіх магазинах жіночого одягу. Краще відрізнятися своєю химерністю та експресивністю, ніж зливатися з натовпом", — розповідає співачка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль попозувала під ковдрою напівоголена. Знаменитість показала себе на відпочинку.