Джинс – наше все: Андре Тан показав стильні ідеї образів на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Як створити гармонійний джинсовий образ на літо 2024 Новина оновлена 27 червня 2024, 08:47
Як створити гармонійний джинсовий образ на літо 2024. Фото Freepik

Дизайнер зазначив, що джинсовий total look зараз на піку популярності

Джинсові речі — це класика в гардеробі, що поєднує в собі практичність та зручність. Незалежно від сезону, джинси, куртки та спідниці з деніму завжди актуальні, підкреслюючи стиль та індивідуальність.

На своїй сторінці в Instagram український дизайнер Андре Тан показав стильні ідеї джинсових образів на літній сезон 2024. Якщо хочете виглядати гарно та модно, слід дослухатися до його порад.

Як створити джинсовий образ

Джинсовий комплект

Щоб заощадити свій час під час формування образу, можна купити в магазині готовий джинсовий комплект. Це може бути джинсова сорочка разом із штанами чи спідницею, або сукня. Вам потрібно лише гармонійно завершити свій look аксесуарами та правильним взуттям.

Андре Тан скріншот
Як створити джинсовий образ на літо

Джинсовий корсет

"Родзинкою" вашого образу може стати джинсовий корсет, тому що він добре підкреслить талію та зону декольте. Образ вийде дуже грайливим, жіночним та стильним. З аксесуарів можна вибрати об’ємне кольє або підвіски.

Андре Тан скріншот
Ідеї джинсових образів

Акценти в образі

Якщо ви не бажаєте джинсового total look, його можна розбавити яскравими елементами, наприклад, сумкою, ременем, прикрасами або сонцезахисними окулярами. Важливо, щоб ці кольори гармонійно вписувалися у ваш образ. Якщо дотримуватися цих порад ви виглядатимете на всі 100%.

Андре Тан скріншот
Андре Тан розповів, як створити джинсовий total look

"Телеграф" писав раніше, що український дизайнер Андре Тан назвав найтрендовіший колір літа. Дізнайтеся, з чим поєднувати його, щоб виглядати стильно.