Alyona Alyona заявила, що їх оштрафували під час Євробачення 2024 року, але Суспiльне це спростовує (фото)

Читать на русском
Автор
Українська делегація пішла на порушення правил, щоб донести до світу нагадування про Азовсталь Новина оновлена 15 травня 2024, 15:42
Українська делегація пішла на порушення правил, щоб донести до світу нагадування про Азовсталь. Фото Колаж "Телеграф"

Українці дуже ризикували, порушуючи правила конкурсу

У суботу, 11 травня, у шведському Мальмі пройшов гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення 2024 року. Телеграф розповідав, що Україна посіла третє місце на цьому конкурсі. Як розповіла учасниця alyona alyona, українську делегацію на конкурсі ще й оштрафували за порушення правил.

Справа в тому, що на Євробаченні заборонено будь-які політичні акції чи демонстрацію брендів. Проте, українська делегація все ж таки змогла продемонструвати на весь світ напис: "Free Azovstal defensaers" на футболках. За це вони згодом були оштрафовані. Про це розповіла alyona alyona у своєму Instagram.

За словами alyona alyona, делегація дуже ризикувала, порушуючи правила, адже за таке Україну навіть могли дискваліфікувати. Проте, команді все ж таки вдалося показати на весь світ нагадування про захисників Азовсталі, які зараз у російському полоні.

Євробачення 2024, alyona.alyona
Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

Учасники української делегації одягли під кофти футболки з написами, а потім у повторах трансляції швидко зняли кофти та залишились у цих футболках. Як розповіла alyona alyona, у Мальме вони довго шукали поліграфію, яка б зробила їм ці футболки, тому що багато хто відмовлявся.

Ми знали, що коли показуватимуть повтори виступів усіх артистів, то показуватимуть і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, але все вийшло. Відбулися просто фінансовим штрафом", — розповіла alyona alyona, яка після Євробачення вже повернулася до Києва.

Зазначимо, що пізніше з'явилася заява Суспільного мовника, в якій йдеться про те, що жодних повідомлень про штраф вони не отримували. Крім того, згадка про штраф зникла з поста alyona alyona в соцмережі.

Євробачення 2024, Суспільне
Скріншот поста Суспільного мовника

Ще пізніше з'явився другий коментар від alyona alyona з приводу штрафу, в якому вона заявила про помилку в комунікації та наголосила на важливості самої події.

alyona alyona, євробачення 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, що Nemo зі Швейцарії розбив кришталевий кубок на сцені Євробачення 2024 року. Момент потрапив на камеру.