Melovin показав рідкісні кадри з мамою та розповів, який сюрприз зробив їй у день народження (відео)

Читать на русском
Автор
Melovin поділився зворушливими кадрами з мамою Новина оновлена 26 червня 2024, 08:45
Melovin поділився зворушливими кадрами з мамою. Фото https://www.instagram.com/melovin_official/

Артист поділився зворушливими кадрами

Відомий український виконавець Melovin, який нещодавно зіштовхнувся із шахраями, поділився, як вітав свою маму з днем народження. Як виявилося, мамі артиста виповнився 61 рік і він зробив їй незвичайний сюрприз.

У своєму Instagram Melovin опублікував фото та відео, на яких показав свою маму, а також розповів про те, яка вона і як він їй вдячний. На фотографії можна побачити маму співака з букетом у руках і те, як вона виглядає зараз, а також руку, яка тримає роздруковане фото теж із мамою, але на ньому вона зображена раніше.

На відео Melovin показав, як вони з близькими вітали його маму зі свічками та піснями. За словами виконавця, він зробив мамці сюрприз своїм візитом, оскільки вона цього взагалі не очікувала.

"Я вітаю тебе з Днем Народження! @madampadam100 , ти сьогодні по-особливому сяяла. Про мій ранковий приїзд ти навіть не здогадувалась, бо знала, що я в новому польоті до мрій. Але я зміг. Я поруч. Щоб зайвий раз нагадати тобі, що ти прекрасна!", — зворушливо написав Melovin у підписі до публікації.

Шанувальники артиста також приєдналися до поздоровлень. Багато хто відзначив, як чудово і молодо виглядає його мама.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Джамала показала, як виглядала 11 років тому. На архівних фото вона у пухнастій сукні та з незадоволеним обличчям.