Справа не лише у почуттях? Чому Микола Тищенко розійшовся з Аллою Барановською і де вона зараз

Читать на русском
Автор
2148
Чому нардеп Микола Тищенко розлучився із дружиною Новина оновлена 25 червня 2024, 18:44
Чому нардеп Микола Тищенко розлучився із дружиною. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Пара прожила у шлюбі 7 років і виховує сина

Народний депутат Микола Тищенко, який опинився в епіцентрі скандалу, який обернувся для нього врученням підозри та обшуками, неодноразово потрапляв у гучні історії. На початку цього року він розійшовся зі своєю 29-річною дружиною Аллою Барановською, але багато хто вважав, що їхнє розлучення фіктивне, тому пара зіткнулася з хейтом.

"Телеграф" повідомляє, чому пара вирішила розійтися після 7-річного шлюбу, зокрема, як це коментував народний депутат. Також ми з’ясували, де зараз Алла Барановська та як вона реагує на скандал із колишнім чоловіком.

Чому Микола Тищенко розлучився з Аллою Баранівською

Про своє офіційне розлучення пара повідомила у січні 2024 року. Народний депутат заявив, що головною причиною розірвання шлюбу стала неможливість спільного проживання, оскільки вони із дружиною жили у різних містах. Однак Тищенко заявив, що вони залишаються у дружніх стосунках та виховують разом сина.

Однак у мережі вважали, що розлучення пари є фіктивним, оскільки їх разом бачили в Ужгороді. Тищенко приїжджав до міста і зупинився у тому ЖК, де проживає Алла разом із їхнім сином Давидом. Народного депутата почали підозрювати у спробі приховати свій стан, адже за останні три роки він не подавав декларації. А перед походом у політику він частину свого ресторанного бізнесу переоформив на дружину.

Коли журналісти його відкрито запитали про це, Тищенко спростував ці заяви. Він сказав, що живе відкритим життям і йому "нічого приховувати". Також він різко відповів, що журналісти чинять некоректно стосовно його родини та маленького сина, який ходить без охорони. Висвітлення їх місцеперебування у ЗМІ можуть спричинити проблеми з безпекою.

Де зараз екс-дружина Тищенка Алла Барановська

29-річна бізнес-леді не коментувала причини їх розлучення. Дівчина зараз займається своїм життям, працює та багато подорожує. Судячи з її профілю в Instagram, нещодавно вона відвідувала Токіо, де досліджувала б’юті-індустрію, а саме її новинки та технології.

Також Алла побувала у Дубаї (ОАЕ), де стрибнула з парашутом та у Парижі (Франція). Кадрами зі своїх подорожей вона ділиться із багатотисячною аудиторією. На скандал, у якому фігурує її колишній чоловік, вона поки що ніяк не відреагувала.

"Телеграф" повідомляв раніше, чим займався Микола Тищенко до походу в Раду. Ми нагадали кілька цікавих фактів із його життя.